Idealni partneri prema Horoskopu: Sa Bikovima se ne morate plašiti prevare

Sa njima je ljubav nezaboravno iskustvo za koje ćete poželjeti da traje vječno. To su 3 znaka horoskopa koji se smatraju za idealnim partnerima uprkos sitnim nesavršenostima.


Predstavnice ovih znakova su stabilne i verne, osobe na koje se partner uvek može osloniti, dok drugi znaci ponekad zanemaruju partnera zbog društva i svoju emotivnu stranu u korist racionalne. Ovan: Ovnovi su strastveni i njima je jako važan fizički aspekt veze.

Oni su po svojoj prirodi pokretači. Veoma lako umeju da pokrenu partnera na akciju, i to sve kako bi ih podržao da bi ispunili njihove ciljeve. Mane su im što su ponekad samovoljni i što vole sve da rade na svoju ruku. Ali upkos tome njihova odanost i dobrodušnost ih čini idealnim partnerom.



Bik: Žene rođene u znaku Bika su verne i na njih se uvek može osloniti. One su odlični planeri. Spustiće svog partnera na zemlju, pomažući mu oko svih praktičnih stvari. Njihova senzualnost ih čini odličnim ljubavnicama, kao i veoma često odličnim kuvaricama.

Njihovo carstvo je spavaća soba i kuhinja. Mane su im što nisu previše fleksibilne i ne vole kada se već dogovoreni planovi menjaju. Moraju da nauče da se više oslanjaju na osećanja, da dopuste da ih kroz život više vodi srce, nego stomak (glava i praktični interesi).



Vaga: znak partnerstva, balansa i harmonije. One teže zajednici, saradnji i timskom radu. One su majstori pregovaranja i kompromisa. Vage ponekad ne pokazuju svoja prava osećanja, skrivajući se iza maske uglađenosti, samo da bi očuvale mir i harmoniju, pa makar to bilo samo naizgled.

Pokreće Blogger.