Manekenka sa 80 kilograma: "Bila sam nesretna mršava, sada imam više sreće i u ljubavi"

Popularna Australijska manekenka je došla od mršavice do debeljuce u kratkom periodu i tvrdi da je to i željela. Bila sam nesretna mršava, sada imam više sreće i u ljubavi.


Sa deset kilograma viška zaista možete da se osećate bolje. Model Karina Irbi iz Australije nabacila je 10 kilograma viška, ali kako kaže, oseća se nikada lepše. Na svom profilu na Instagramu Karina je objavila dve fotografije i tako uporedila svoje telo.

Postavila je fotografije od prije kada je imala 54 kg i sada kada ima 84 kg. "Ovog jutra Fejsbuk me je podsetio na moju fotografiju koja je nastala pre 9 godina. Bila sam toliko mršava kada sam bila tinejdžerka", napisala je ona kraj fotografije. A sada je znatno gojaznija i ne smeta joj.



Karina se prisetila kako je očajnički pokušavala da održi telo vitkim, ali kada je nabacila 10 kilograma viška - konačno je počela da se oseća zadovoljnom. Postala je istinski sretna kad je prihvatila sebe kakvu jeste."Prestanite da budete toliko oštre prema sebi. Vaše telo je prelepo kakvo god da je.

Bilo bi lepo da sam ovo uradila ranije", poručila je ona svim ženama. Njeni obožavaoci bili su oduševljeni iskrenošću i poručili joj da mnogo bolje izgleda sada nego ranije. Odeća koju sam mrzela da nosim zbog viška kilograma odjednim je izazivala poštovanje, mnogo više nego kad sam bila mršava.



To, čini mi se, mnogo govori o tome koliko igram na sigurno i to mnogo više nego što sam to shvatala. I to moram odmah da prestanem da radim. Kao i vi! Prestanite ugađati drugima, prihvatite sebe onakvima kakvi jeste. Zar želite da vam život prođe u pokušavanju nečega što ne ide?

Pokreće Blogger.