Koliko ćete djece imati po horoskopu: Žene Ovnovi obično imaju troje i jako su stroge

 Astrologija predviđa da će Vage roditi dvoje, četvoro ili šestoro dece. Žene rođene u znaku Škorpije će imati mnogo dečice. Koji ste vi znak i šta je vama predodređeno?


Astrologija nas ubeđuje da na osnovu datuma rođenja možemo da predvidimo koliko dece ćemo imati. Žena u znaku Ovna će imati mnogo dece. Ona će biti majka čak troje ili četvoro dece. Žena u znaku Bika će imati dvoje dece, sa velikom razlikom u godinama.

Majke rođene u znaku Bika su divne, nežne i posvećene svojoj deci. Blizancima je suđeno da imaju dva deteta. Astrologija predviđa da će žena u znaku Blizanca roditi upravo blizance. Ovaj znak je veoma odan svojoj deci. Odličan je roditelj i jako brižan.



Žena rođena u znaku Raka će imati dva deteta, s tim što će razlika u godinama između dece biti velika. Lavice mahom rađaju mnogo dece. Njima je suđeno da rode dvoje ili četvoro dece. Device će najverovatnije da imaju samo jedno dete.

Vremenom postaju pametne i mame pune razumevanja. Astrologija predviđa da će Vage roditi dvoje, četvoro ili šestoro dece. Žene rođene u znaku Škorpije će imati mnogo dečice. Škorpije su osećajne majke, pune ljubavi i nežnosti. Žene Strelčevi će imati samo jedno dete.



One su pune energije i njih mesto ne drži. Žene rođene u znaku Jarca su odlučne u nameri da imaju troje dece. Vodolije će biti majke jednom detetu. One će svoje jedinče naučiti socijalnim veštinama i velikim životnim mudrostima. Ribe su rođene za to da imaju mnogo dece i sva će biti maksimalno razmažena.

Pokreće Blogger.