Kristina Radenković: "Kad izgubiš roditelje, sam si na svijetu i među milion ljudi"

Kad izgubiš roditelje, sam si na svijetu i među milion ljudi. Voditeljica Slagalice podjelila sa javnošću svoju tužnu stranu života iz koje se mnogo nauči.


Uvek nasmejana i pozitivna, Kristina Radenković otkrila je tugu koju nikada neće zaboraviti. Voditeljka Kristina Radenković jedno je od zaštitnih lica Radio televizije Srbije. Prelepa Novosađanka danas ima porodicu, ostvarila se u ulozi majke.

Ali je najteži momenat u životu doživela pre četiri godine. Nakon više od decenije borbe sa bolešću, njen otac je preminuo. To je i te kako teško podnela. Uvek nasmejana i pozitivna, Kristina Radenković otkrila je tugu koju nikada neće zaboraviti.Moj otac je posle 12 godina mučne borbe izgubio bitku. Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam devastirana i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle neke četiri godine.

Druge patnje nisu ni vredne pomena", iskrena je Kristina. Danas njenu najveću sreću čine ćerka Tara i suprug Nikola. Međutim, nekada i u njenom braku ima dosta svađe. Iako je po profesiji glumica, od pozorišta se udaljila makar kada je reč o glumi.Ali danas je i te kako uspešna kao producent. Što se tiče vaspitavanja djece rekla je jedno: "Najteži posao je napraviti dobrog, časnog, lepo vaspitanog čoveka koji stremi ka samostalnosti, a ne gaziti sebe ili sve pred sobom. Djeca se sama

Najteže je naučiti dijete da ima samopouzdanja, da razlikuje dobro od lošeg, da se u uspehu ne vazdigne i ne klone pri neuspehu. Da sledi svoje snove. Da bude srećna. A ja sam tu da dam ''lopovske'' i da pomognem koliko je u mojoj moći."

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.