Blago muškarcu koji je ima: Žena rođena u znaku Djevice je ostvarenje sna

Potpuno predana kada je u vezi, djevica je pouzdana i lojalna. Pouzdana i uvijek od pomoći, prijateljica djevica bit će tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja.


Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku djevice. Njezina je životna misija biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom.

Djevicom vlada planet Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne na mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nježno u svojoj razboritoj stvarnosti. Orijentirana na detalje, ona je ''žena dinamit'' koja doslovno misli na sve i na koju se uvijek možete pouzdati.Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vrijeme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njezina je velika vrlina da uvijek i svugdje dolazi na vrijeme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Potpuno predana kada je u vezi, djevica je pouzdana i lojalna te važe svaki detalj prije nego se nekom obveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog tko je savršen (jer takav čovjek ne postoji), nego nekog s kime će se savršeno slagati.Detalji su joj važni i u ljubavi, pa od svog partnera očekuje ''začine'' poput cvijeća, mirišljavih svijeća i predigre u spavaćoj sobi. Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, djevica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu.

Najbolje se slaže sa škorpionom, blizancima, rakom, bikom i jarcem. Pouzdana i uvijek od pomoći, prijateljica djevica bit će tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Također, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njezina kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savjet.

Ali samo kada je tražen jer ona se ne ''petlja'' samoinicijativno u tuđe stvari. Kada joj se žele zahvaliti na pomoći, njezini prijatelji trebali bi to napraviti na diskretan način. Djevice su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cijene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.