Dirljiva priča Marine Tucaković: "Čovjek predosjeti sve što mu se sprema, i dobro i loše"

Moguće je ostati jak i zadržati osmjeh na licu čak i kada te zadese najgore stvari koje mogu zadesiti jednu ženu. Tome je dokaz upravo Marina Tucaković, žena koja je veliki borac.


Ako neko ume s rečima, onda je to naš čuveni tekstopisac Marina Tucaković. Ali, nisu samo reči njen glavni adut. Tu je i armija onih koji je vole i istinski se prema njoj postavljaju kao prijatelji. A još jedna teška životna bitka učinila je da iznova spozna koliko je zapravo bogata.

Njeno bogatstvo meri se ljudima koji je vole i nijednog trenutka je ne ostavljaju samu, što je i te kako važno u situaciji kada joj zdravstveni problem nameće gomilu dilema i nedoumica. "Ne shvatam ništa tragično. Verujte, strašno je kad se to događa drugima.



Ali kad se vama to desi, nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred. To mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje su se borile sa istim problemom, pa su i dalje ostale pozitivne" - istakla je Marina. Postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena.

O svojoj porodici mogu da kažem samo to da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili - opisala je Marina. Njen vedar duh i optimizam kojim je uvek uspevala da iz beznađa nađe izlaz, ni ovoga puta je ne napuštaju.



Naprotiv dali su joj snagu da se izbori s novim izazovom koji je pred nju postavio život. Ja smatram da čovjek predosjeti sve što mu se sprema. Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osjećala, mnogo sam se nervirala… Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala…

Ja sam osjećala da se nešto loše sprema  i bila spremna na najgore. Ali stvarno sam znala… Svjesno nisam otišla kod ljekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovjek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na posljednjem mjestu – ispričala je nedavno Marina

Pokreće Blogger.