Horoskop ih smatra nevjernima: Bik je poznat po vjernosti, dok neki od njih odskaču od toga

Među horoskopskim znakovima se nalaze i oni odani i vjerni, ali i oni zavodnici koji ne mogu bez flerta. U koju grupu vi spadate??


Ovan: Ovan je lovac. Čak i kada je srećno oženjen on će da flertuje jer to je jače od njega. To flertovanje najčešće se završava ljubavnom avanturom. Bik: Bikovi su najverniji znak Zodijaka. U stanju je čak i da toleriše preljubu supružnika.

 Blizanci: U stanju su da počine neveru samo kako bi drugima pokazali kako su zavodnici. Rak: Rak voli kratkotrajne i burne ljubavi i jednostavno nije pristalica braka. Čak i kad uđe u brak, flerta se neće odreći. Međutim, za prevaru nisu sposobni. Lav: Lav odiše muževnošću.



On je čist šarm i samouverenost. U njemu se bore dve ličnosti: jedna želi da ostane verna ženi koju voli, a druga da pokaže da može opet da lovi. Ovde često presudi supruga: ako je ona hladna, Lav će je prevariti, a ako tu postoji vatra i ljubav - zauvek će je voleti!

 Devica: Muškarac u znaku Device jednostavno nije stvoren za prevaru ali kada se muškarac Devica razočara u ženu, on je napušta i nikad nema volju da se pomiri sa njom. Vaga: Muškarci Vage su pohotni, ne mogu da žive bez intrige, bez ljubavne igre, pogotovo ako je začinjena izdajom.



Vagu lomi strah da će ih supruga napustiti, ali i da će ih prevariti. Ako muškarac Vaga naiđe na žensku osobu koja je u stanju da ih zavede, neće joj odoleti bez obzira na sve. Škorpija: Škorpija će dugo da uživa u momačkom životu, da ima mnogo devojaka. A kada se oženi - to je to!

Strelac: Strelac živi za uzbuđenje! On je pravi Kazanova. Neće da propusti nijedno udvaranje, nijedan flert. Ovo je znak u zodijaku koji se najviše puta ženi i razvodi. Jarac: Jarac voli iskrenu vezu bez obmane i izdaje. Jarac nikad ne pomišlja na izdaju. Ali jedino može da razmišlja o istoj ako je oženjen hladnom i nezainteresovanom ženom.

 Vodolija: Vodolija je nestabilan partner. U stanju je da zbog malo flerta sa strane napusti dom i porodicu. Niko nije ni svestan toga koliko je nestalan ovaj znak. Samo izuzetno originalna i neverovatna žena može da zadrži Vodoliju pored sebe. Riba: Ribe su velike marionete. Zavodljiva i opasna žena može lako da ih namami u krevet. Jednostavno, Ribe će zbog ljubavi i trenutne želje da prevare suprugu bez razmišljanja.

Pokreće Blogger.