Iz muškog ugla: "Starije žene su bolje ljubavnice iz nekoliko razloga"

Za sve one koje jure klinke želim da izdvojim nekoliko razloga zbog kojih jure pogrešne. 


Ono što muškarca privlači na starijoj ženi od samog početka je njen jasan fokus. Dok mlađe žene i dalje istražuju svijet kroz odnose i dramu i često su nesigurne, starije žene su usredotočene na poboljšanje vlastitog života i života svojih najmilijih. Starije žene jednostavno znaju više o životu:

Ona nudi svoju perspektivu na nekoliko pitanja i njeno bogato životno iskustvo pomaže muškarcu da realističnije gleda na život i tjera ga da sazrije. Ove žene imaju sposobnost vidjeti muškarca na način na koji on ne može vidjeti sebe. Pokazuje mu kakav je čovjek i motivira ga da postigne veće ciljeve.



Tjeraju muškarce da sagledaju stvari iz drugih perspektiva: Odnos sa starijom ženom daje im priliku za rast. Naravno, odnosi u cjelini nam pomažu da naučimo stvari o nama samima i tko smo, ali starija žena može pomoći da shvate svoje osjećaje na dubljoj razini.

One su neovisne i pune samopouzdanja: Dok mlađe žene i dalje traže pažnju i odobravanje od javnosti, starija žena se osjeća udobno u svojoj koži. Ne mora se nikome dokazivati i ne traži odobrenje. Njeno samopouzdanje i način na koji se nosi je zadivljujuće.



Starije žene uživaju u pažnji muškaraca, dok se istovremeno fokusiraju na druge važne stvari. One su emocionalno zrelije: Starije žene imaju više životnog iskustva i prošle su mnogo više u životu. Oni znaju kako da ne pretjeruju i kako da kontroliraju svoje emocije i ponašanje.

Ali to sigurno ne znači da su dosadne i ne znaju što znači zabava. U većini slučajeva one su jednako razigrane i djetinjaste kao mlađe dame, vole čavrljati i dobro se provode sa svojim partnerima. Imaju profinjen ukus: Neki muškarci vole osjećaj smirenosti koji imaju starije žene. Mlađe žene posjeduju nepromišljenu energiju koja može biti primamljiva jedno vrijeme, ali ova osobina neće privući sve muškarce. Mnogi mladići vole sporiji i mirniji način života koji je opuštajući i smiren.

Pokreće Blogger.