Deda objasnio: "I prije se isto varalo, samo su žene imale manje načina da te uhvate"

Mnogi kažu da se u prošlosti manje varalo. E pa djeco ja imam 80 godina i sigurno vam mogu reći da se i tada varalo ali da su tada muškarci imali manje šanse da ih uhvate. 


Omladina živi u zabludi ako misle da su prije ljudi bili vjerniji svojim partnerima ili supružnicima - tada je isto bilo svega i tada se isto varalo. Jedina razlika je što smo mi imali više sreće pa su žene imale manje načina da nas uhvate. Sad imate te internete i sprave što te prate gdje se nalaziš, hvala bogu pa to nije bilo u moje doba.

Nema tu ni razlike, ko više vara muškarci ili žene. I jedni i drugi varaju iz istog razloga - događa im se nešto novo i uzbudljivo u životu. Kod žena se uz to veže nagrada jer su inače dobre supruge koje nitko ne cijeni. Prošla su vremena kada bi se nesretne žene nagradile novim cipelama i tako zatomile tugu na mjesec dana.



Ja sam bio veliki ženskaroš, vimao sam ženu ali sam volio i tuđe. Takav je bio i moj rođeni brat. Imao je ženu, troje djece i još troje vanbračne sa dvije različite žene. Imao je obrazovanje, izgled, priču, pare i u onaj vakat govorio 4 jezika. Čovjek do kraja života obožavao žene.

Dok su mu unuci totalna antiteza, potpuno mirni momci. Mene je obožavao jer sam i ja isto uvijek oko žena, imali smo poseban odnos. Prije nego što je otišao na drugi svijet, zovnuo mene da ga obiđem na postelji i dao mi tucu para s riječima:



"Kad odem, i kad se sve smiri - meni u čast i sjećanje otiđi s ovim parama, napij se i nađi neku zgodnu curu". Tako je i bilo. Danas nisam u najboljoj snazi ali i dan danas odmjerim dobru mačku u miniću kada odem u grad po pemziju. Nekad i bacim zvižduk ili dobar kompliment, a one se ne naljute već se nasmješe - osjete đavolice da sam nekad bio pravi frajer.

Pokreće Blogger.