Duhoviti savjeti oženjenog muškarca: "Ako za Boga znate ne govorite ženi da se ugojila"

Život sa ženama zna ponekad biti veoma naporan, ali ipak i bez njih je teško...


1. Neprestano joj obezbeđujte hranu: "Svima je poznato koliko je hrana važna tokom trudnoće", kaže Gouveja i objašnjava da svaki put kada kaže da je gladna, žena zaista to i misli. Zato on savetuje da, kada žena kaže da želi da večera,  da se što pre postarate da ona utoli glad.

2. Šta je tvoje - njeno je, šta je njeno ne diraj: Kao primer za ovo, ovaj bloger navodi da je jednom pojeo čokoladicu svoje supruge i da je tada osetio bes kakav nikada nije imao priliku da vidi. 3. I tate se goje: Jeste li primetili da smo do sada govorili samo o hrani? To nije slučajno.



Ona je jedna od najvažnijih stavki iščekivanja bebe, a zajedno s budućom mamom jede i otac. Tako se Gouveja tokom jedne od dve trudnoće njegove supruge ugojio gotovo 12 kilograma jer joj je pravio društvo za vreme obroka. 4. Ne komentarišite njenu promenu težine:

 Iako je Aron Gouveja bio srećan što trudnoća njegova žene dobro napreduje, što se pokazalo i prirodnim povećanjem njene telesne mase, kada se nekoliko puta pogrešno izrazio, njegove pohvale zvučale su tako da je njegova supruga odgovorila: "Prestani da mi govoriš da sam debela.



"U njegovim očima ona je izgledala lepše nego ikada, ali nije birao reči da joj to objasni. 5. Zbogom seksu: Tokom prvog trimestra, objašnjava Aron, žena prolazi kroz najdrastičnije promene i njegova supruga tada nije bila ni najmanje zainteresovana za stupanje u seksualne odnose.

Važno je da muškarci imaju to umu i sačekaju period trudnoće kada će se njihove supruge i partnerke osećati raspoloženije za seks. 7. Ne žalite se. Nikada se ne žalite: Sve ove nabrojane činjenice, savetuje Gouveja, ne pominjite svojoj trudnoj partnerki. To što ne možete da joj dodirnete grudi, pojedete njenu čokoladicu ili što vam je uskraćen seks nije veliki problem. Ona je trudna, podseća on.

Pokreće Blogger.