Superbaka u 7. deceniji posavjetovala žene: "Nisu kreme važne, nego razmišljanje i navike"

Žena koja se pamti, kako po svojoj prirodnoj ljepoti tako i po izvanrednim ulogama koje smo voljeli. Meril Strip ove godine puni 70 godina i još uvijek izgleda fantastično. 


Tijekom svoje karijere prošla je kroz svakakve životne situacijem, a svoju životnu mudrost redovito dijeli sa svojim obožavateljima. Meryl Streep višestruko je nagrađivana američka filmska, kazališna i televizijska glumica. Streep svoju životnu mudrost redovito dijeli sa svojim obožavateljima.

Mi smo izabrali njezine najbolje citate: Glavna tajna uspjeha - treba inzistirati na onome što zbilja želimo! I ona je nekoć mislila da nije dovoljno lijepa – naravno bila je u krivu! U redu je ponekad pogriješiti. Nema ništa loše u tome da volimo sami sebe.



Treba reći što u stvari mislimo.  Za savjet ponekad treba priupitati i supruga. Ne treba se zamarati onime što drugi misle. Ne treba odustajati. Treba biti ponosan na svoj uspjeh. Ne tolerišem akademsku aroganciju i ne prihvatam popularnu trivijalnost.

Mrzim konflikte. Verujem u svet pun različitosti i zato izbegavam ljude sa krutim stavovima i nefleksibilnim osobinama.U prijateljstvu ne tolerišem nedostatak odanosti i izdaju. Ne slažem se sa onima koji ne znaju da daju kompliment ili reč ohrabrenja.



Teško mi je da shvatim ljude koji ne vole životinje. A povrh svega, nemam strpljenja ni za koga ko ne zaslužuje moje strpljenje!" Nemam više strpljenja za cinizam, preterani kriticizam ili bilo kakve zahteve. Izgubila sam volju za udovoljavanjem onima koji me ne cene.

Nemam ljubavi za one koji me ne vole i ne želim da se nasmešim onima koji se ne smeše meni. Neću da trošim više ni sekundu na one koji me lažu ili pokušavaju da manipulišu. Ne želim više ni da budem u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni.

Pokreće Blogger.