Pouzdani i stabilni: 4 horoskopska znaka kojima bi mogli povjeriti sve

Astrolozi ističu 4 horoskopska znaka kao osobe od povjerenja i prave prijatelje. 



Škorpion: Budući da je Škorpion intuitivan, mogao bi znati vašu tajnu i prije nego što mu je priopćite. Ako mu se povjerite i zamolite ga da zadrži to za sebe, neće vas iznevjeriti. Čuvat će vašu tajnu zauvijek...osim ako mu se ozbiljno ne zamjerite.

Osim što se općenito osjeća obaveznim održati o Bik: Bik dobro poznaje važnost privatnosti. Teško razvija povjerenje u druge i ponosan je ako netko zaključi da je on vrijedan njegovog povjerenja. Želite li nešto skinuti sa srca, Bik je osoba koju tražite.



Strpljivo će vas saslušati, ponuditi vam pomoć i zavjetovati se na šutnju. Ako ga netko pritisne zahtijevajući da vas oda, on će postajati sve tvrdoglaviji i uporniji u šutnji. Jarac: Jarac neće otkriti informaciju koju im je netko povjerio, niti će je potajno zloupotrijebiti.

On se diči svojom pouzdanošću u odnosima i voljan je žrtvovati se da sačuva takav ugled. Gledajte na Jarca kao na svog liječnika, odvjetnika ili svećenika. Iako ga zakon ne obavezuje na to, osjeća se dužnim držati podatke o vama u tajnosti. Djevica:



Ne samo što će zaštititi vašu tajnu, nego će vam pokušati i pomoći ako ste zbog te tajne dospjeli u nevolju (primjerice prevarili ste bračnog partnera ili probušili susjedove gume). Djevice nisu samo pouzdane i povjerljive, nego i bistre i praktične. Jasno im je da i drugi čuvaju svoju privatnost kao i one svoju.

Pokreće Blogger.