Kažu da iza svakog uspješnog muškarca stoji moćna žena - 10 njenih osobina

Iza svakog uspješnog muškarca stoji prava žena, a ona ima 10 karakteristika...


Hajde da pogledamo 10 najboljih stvari koje posjeduje prava i idealna žena. Nezavisna je: Nezavisnost je ključ srećne veze, za muškarca i ženu. Zateći ćete se kako je i dalje upoznajete iako ste već u ozbiljnoj vezi ukoliko ona ima pregršt interesa i obaveza i van vaše veze.

Pametna je: Inteligentna žena će Vas konstantno iznenađivati i držati Vas u napetosti. Neće dozvoliti da Vam je dosadno ili da se osećate samozadovoljno. Pored svega toga, lepo je imati i nekog sa kime možete popričati u pauzama između vatrenog i eksplozivnog seksa.



Strastvena je: Naravno, ovo ne implicira da ona odmah mora da zna sve prave poteze; to jednostavno znači da se među vama oseća neporeciva privlačnost i da ste u stanju da saopštite vaše želje verbalno (ili putem fizičkih znakova). Bitno je da jedno drugom udovoljavate u spavaćoj sobi.

Privlači Vas: Kada Vas vide sa njom, to bi trebalo da čini da se osećate bolje glede sebe samog. I to ne znači da bi ona trebala da bude klon Hajdi Klum. Vaša uzajamna privlačnost bi trebalo da vas tera da oboje želite da izgledate što je bolje moguće. Poštuje Vas: Ovo je velika stvar.



Vaša devojka Vas mora poštovati – u suprotnom, trebalo bi da se pitate zašto je sa Vama. To znači da ona odvaja vreme da Vas sasluša, čak i u žaru svađe. Dopušta Vam da budete muškarac: Mora da shvati da su muškarci i žene različiti i trebalo bi da dopusti da budete ono što jeste.

Isto kao što Vi ne bi trebalo da je uskratite odlaska u šoping sa drugaricama, ni ona ne bi trebala da Vas tera da se odreknete momaka zbog nje. Ne „drobi“ Vam bez dobrog razloga: Nikada nismo sreli muškarca koji je pod ubedljivošću „drobljenja“ svoje devojke promenio ponašanje.

Sjajna devojka zna ovo i odabira bitke mudro. Zna kada treba da digne glas, a kada da progleda kroz prste. Slaže se sa Vašim prijateljima i porodicom: Dobra devojka će se potruditi da upozna Vama drage ljude. Pomoći će Vašim roditeljima oko nekog praznika, pokušaće da razume uvrnuti smisao za humor Vašeg brata i hteće da upozna Vaše prijatelje. Voli Vas:

Ukoliko ste našli ženu koja Vas voli zbog toga ko ste, a zbog toga što se pretvarate ili ponekad pokušavate da budete, definitivno biste trebali da je se držite. Naravno, svako ima svoje iritantne navike sa kojima će drugi partner morati da se nosi, ali ako Vas stvarno voli, nosiće se sa njima sa lakoćom. Zbog nje želite da budete bolji muškarac: Prestanite da se mrštite… Svaki muškarac koji ima dobru devojku ili ženu će Vam reći da ona čini da on želi da bude bolji čovek. Ne mora ništa da mu kaže niti išta da uradi; jednostavno je tako.

Pokreće Blogger.