Ako želite ozbiljnu vezu - 4 horoskopska znaka koja bi trebali zaobići

Ako imate u planu ozbiljnu vezu ili čak brak ovo su 4 znaka koja možda i nisu baš za to..


Horoskop i venčanja neizbežno idu ruku pod ruku, jer verujemo da tek manji broj ljudi nije zaintrigiran mogućnošću da su u vezi s osobom kojoj brak nije baš važan. Stoga, nije loše znati koji su to znakovi horoskopa kojima je brak apsolutno na poslednjem mestu prioriteta.

 Bik – kompromis je reč koja ne postoji u njihovom rečniku, a kako se radi o možda i najvažnijoj stvari u braku, problem je jasan… osim toga, oni su srećni i sami, stoga im brak baš i ne predstavlja neku nuždu. Bikovi su izrazito čvrsti, s obje noge na zemlji i s nepokolebljivom snagom volje.



A sad upozorenje svima: tvrdoglavi su i kad si jednom zacrtaju nešto, teško ili nikako ne odustaju. Čak i ako ih pritisnete pa odluče popustiti, to čine tako da vam pokažu kako su popustili samo radi mira u kući, ali da zapravo i dalje misle isto. Lav – uvek traži ono najbolje za sebe.

Tako da se ne treba čuditi što se teško vežu za nekoga, uvek misleći da iza ugla ima nešto bolje.Priroda ih je bogato obdarila pa u njima ima energije, pameti, ljepote i seksipila za najmanje tri žene. Ako posjedujete kompleks manje vrijednosti, zaobiđite ovu ženu u širokom luku.



Ta žena raskošnog perja će vas dotući svojom narcisoidnošću. Strelac – obožavaju svoju slobodu, a jednako tako ne gledaju ljude koji traže puno, tako da im priča koja treba trajati zauvek nije ni najmanje napeta… Vodolija – samostalnost im je na prvom mestu, zajedništvo im ne predstavlja baš puno, tako da im je brak u globalu nezanimljiva pojava, jedino ako stvarno ne nalete na osobu koja im je interesantna iz drugih razloga.

Pokreće Blogger.