Ženi možeš slomiti srce - Ali nju ipak ne: Sitnice koje ženu najviše ojjačaju

U svakom od nas krije se nevjerovatna moć, ali samo rijetki imaju priliku da je pokažu svijetu. 


Nekada zbog životnih situacija žena mora da pokaže šta je u njoj. Ima žena kojima se divimo malo više od drugih upravo zbog njihove borbenosti, hrabrosti, vjere i odlučnosti. One su nam uzori i od njih trebamo uzimati najbolje primjere. Ovo su najjače žene od svih, tačnije najjači tipovi žena:

Ona koja ima slomljeno srce: Voljela je, vjerovala je, otvarala se drugima, ali je bila razočarŽana. Svaka žena koja je osjetila kako je biti slomljenog srca zbog ljubavi je s vremenom postala potpuno druga osoba. Pažljiva je, shvaća da nije sve ružičasto, a prije svega neće dozvoliti da je neko ponovo povrijedi. 



Ona koja je odrasla prerano: Ona je s pravom među najjačim ženama, jer je morala mnogo ranije da odraste, da shvati kako svijet funkcioniše, da se brine o sebi, a možda i o braći i sestrama, i da preuzme ulogu roditelja. Takve su najsnažnije.

Zaslužuje divljenje jer se bori čak i u vremenima kada je trebalo da uživa u bezbrižnosti. Ovu ženu više ništa neće iznenaditi i nijedan test joj neće biti nemoguć. Ona koja je izgradila sopstveni biznis: Bez roditelja. Bez partnera. Samo ona sama. 



Naučite od ove žene da se traganje za svojim snom isplati, da put može biti dug i trnovit, ali odredište će se isplatiti. Ona koja je prebrodila svoj najveći strah. Ma šta god bilo u pitanju, čak i sitnica - žena koja se suočila sa onim od čega je strahovala je iznimno snažna žena.

Pokreće Blogger.