Ljubav vas ne bi smjela ograničavati ni u čemu: 5 pokazatelja da ćete biti nesrećni sa muškarcem

Kraj nekih muškaraca žena je osuđena da vene jer njihov karakter ne dozvoljava da ona cvjeta.


Muškarac može da te usreći, ali i obrnuto. Šteta što to već na prvom sastanku nema napisano na čelu kako biste se poštedjeli muke. Srećom postoje neki univerzalni pokazatelji da možda nećete biti srećni pored muškarca, a to su sljedeći: 

On priča loše o svojoj bivšoj: Takvo ponašanje ukazuje na to da ili još nije prebolio raskid, ili ne zna kako da se pristojno ponaša prema ženama. Možda mu se ne sviđa, ali ne bi trebao da govori loše o njoj pred drugima. Loše se ophodi prema ženama: 



Znate kako se kaže, kako se čovjek ponaša prema majci, ponašaće se i prema ženi. Često je zaista tako, i to ne samo sa majkom, već i sa ocem. Bježite od njega što dalje možete, jer je sasvim moguće da ćete vi biti sljedeći na redu. 

Nema bliskih prijatelja: To znači da će htjeti provoditi svo svoje vrijeme sa vama i vjerovatno vam neće dati da dišete. Ne želi da mu žena radi: Jer on smatra da ona treba da brine o domaćinstvu. Tako možete zaboraviti na neke svoje životne ili ambicije. 



Sve svoje snove i planove možete baciti u smeće. Ako vam ovakav život u zlatnom kavezu ne odgovara, bićete zaista nesretni. Zapamtite da ljubav ne bi trebalo da vas ograničava.

Pokreće Blogger.