Skriveni znakovi da vam prijatelji potajno zavide i žele loše: Nije svako prijatelj ko se tako predstavlja

Nisu vam svi prijatelji koji se tako predstavljaju, neki od njih vam uopšte ne žele dobro i tu su iz pogrešnih razloga.


Mnogo puta smo pisali o tome da su pravi i ljubazni prijatelji dar koji treba čuvati. Oni su kao vaša porodica koju sami birate i podržavaju vas u svemu. Ali može li biti obrnuto? Naravno da može. Ovih 5 znakova će otkriti da su vaši prijatelji ljubomorni i zavidni na vas. 

Stoga, obratite pažnju na njihovo ponašanje i saznajte da li imaju dobre namjere ili loše. 1. Stalno se žale: Pričaju o tome kako im je život veoma težak i da im ništa ne ide dobro. Tim stavom navlače crne oblake i u vaš život. 2. Ne hvale vas za vaša dostignuća: 



Razlog tome je što oni na to gledaju iz ugla njihovog neuspjeha. Opet ste nešto postigli, a oni još ništa nisu. Ne hvale vas jer je to protiv njihove volje. Definitivno su ljubomorni na vas. 3. Daju loš savjet: Drže se izreke da je i loš savjet dobar savjet. 

Kada ti ide dobro oni će ti dati loš savjet. Zavide vam i "ne mogu" da vas gledaju kako napredujete i ispunjavate svoje snove. Daju vam neželjene savjete koji nemaju informativnu vrijednost samo zato što žele da konačno pogriješite i padnete. 



4. Kleveta do krajnjih granica: Uopšte se ne stide da šire laži o vama i govore stvari koje nisu istinite. Kada vam prijatelji zavide, ne žele da vas ljudi vole. Naprotiv, žele da vas unište. Vi ste im potencijalna prijetnja, pa im je potrebno da vas drugi doživljavaju negativno i da vam niko ne može pomoći.

5. Pokušavaju da se utrkuju s tobom: Znak zavisti i ljubomore može biti i to što se vaši prijatelji takmiče s vama. Možda se to ni na prvi pogled ne vidi, ali se vidi po tome što žele da vas prestignu u svim aktivnostima i stvarima. 

Pokreće Blogger.