Muškarci flertuju i sa ženama koje im se ne dopadaju: 5 razloga zašto

Upoznavanje sa novim potencijalnim partnerom je zaista teško. A još teže je kad se susretnete sa nekim ko nema iskrene namjere.


Možda ste se ponekad zapitali zašto muškarci flertuju sa ženama koje ih zapravo ne zanimaju. Prilično je nepravedno zavlačiti nekoga i obmanjivati. Mnogo je razloga za takvo ponašanje, ali ovo je najčešćih 5 razloga. Žele da se zabave:

Jednostavno im je dosadno i ova vrsta zabave im se čini idealnom. Oni ne traže ništa više od zabave. U većini slučajeva ni ne razmišljaju o tome da bi nekoga mogli povrijediti, jer misle da će se i druga strana zabaviti. Pobuđuju ljubomoru: 



Može se desiti da su u skladnoj i dobroj vezi, ali počnu da flertuju sa sledećom koja naiđe kako bi svoju partnerku učinili ljubomornom. Iako je to čudan i nekonvencionalan način privlačenja pažnje, u mnogim slučajevima zaista funkcioniše. 

Žele da začine noć: Možda ih ne zanima žena kao osoba, ali to ne znači da ne bi željeli da se zabavljaju s njom. Misle da će sa nekoliko lijepih riječi, komplimenta ili milovanja dobiti provod za jednu noć. Ako žena ne prozre njegove namjere već na početku onda će u tome i uspjeti.



Budite veoma oprezni u vezi ovoga. Pate za pažnjom: Razlog zašto muškarci vole da flertuju je i to što žele da budu u centru pažnje. Sve dok uživaju u tuđoj pažnji, učiniće sve da nekoga impresioniraju. A flert je odličan način da to postignete. Možda je malo sebično, ali često je bezopasna stvar.

Pokreće Blogger.