Naučite jezik ljubavi - Kako shvatiti da vam osoba energetski i emotivno odgovara

Nema potrebe da čitate horoskope ili zovete numerologe - jednostavno možete provjeriti da li ste kompatibilni.


Prvi spoj je najvažnija faza u razvoju veze, jer se na prvom susretu osoba prvi put otkriva. Slušajte unutrašnji glas: Vaša intuicija vas sigurno neće prevariti. Ako vam unutrašnji glas govori da nešto nije u redu, ni u kom slučaju ne padajte na umiljat osmijeh i ljubaznost osobe, jer to može biti laž i fikcija. 

To je upravo slučaj kada iz nekog razloga jednostavno ne možete vjerovati da je osoba ispred vas onakva kakva želi biti. Ako nemate čudnih predosjećaja, onda se možete osloniti na logiku - to neće biti greška. Mnogi ljudi su previše licemjerni. U ovom slučaju, bolje je da ne vjerujete svojoj intuiciji, jer je možete pomiješati sa trajnim nepovjerenjem. Gledajte u oči osobe koja vam se sviđa. Pokušajte da "pročitate" dušu, namjere, karakter... Oči, kao što znate, ne lažu. 

Ako u njima čitate hladnoću i udaljenost, onda bi možda ovaj datum trebao biti posljednji. Ako nakon pogleda u oči osjetite nalet nečeg pozitivnog, to će ukazivati na to da ste na pravom putu. Nema potrebe da brinete ako osoba skrene pogled, to se dešava zbog stidljivosti. Ovdje je sve vrlo jednostavno - ako nekoj osobi otkrijete neku tajnu o sebi, ali nakon toga ona ne podijeli ništa s vama zauzvrat, to može ukazivati na to da je ona nespremna dati dio svoje energije ili života. Ako podjednako dajete i dobijate zauzvrat - to je ljubav!

Pokreće Blogger.