Ne plašite se drugih žena - Plašite se slobode svog muškarca: Mudro obrazloženje žene

Nije problem u drugim ženama kada pričamo o preljubi, čitava stvar je u vašem partneru.


Previše je žena koje druge žene posmatraju kao konkurenciju i trude se da ih udalje od svojih momaka i muževa. Međutim, žena kao žena u njoj nije problem. Ako imate dobrog i vijernog muža ne može mu ništa ni Pamela Anderson da se vrati u najbolje godine i da dođe da ga zaprosi. 

Dobar i pošten muškarac zna šta su prave vrijednosti pa zbog toga ne pada na šarm druge žene čak i kada mu se jako dopada. Što znači da se ne trebate plašiti drugih žena. Ne trebate se plašiti kakve žene će biti u društvu vašeg muškarca kad izađe. 



To je previše posla za vas i previše sikiracije. Problem treba sasjeći u korijenu ako nećete da stalno o njemu brinete. Drugim riječima, trebate se više brinuti oko toga kakav je vaš muž. Ako ste našle dobrog muškarca koji cijeni prave vrijednosti onda se nemate šta brinuti bez obzira gdje se nalazi vaš muškarac.

Takav čovjek će na slobodi biti vijeran podjednako koliko je i u vašem društvu. Pazite se slobode svog muža ako je prevrtljiv, ako voli da flertuje, ako nema mira i ne drži ga mjesto. U takvom slučaju druge žene vam ne pretstavljaju problem, već vaš muž. 



Takav će uvijek naći i vrijeme i način da se nađe sa drugom ženom, i njemu neće mnogo mariti kako se vi osjećate dok god je njemu dobro. Znate kako kažu, neki ljudi se nikada ne mijenjaju. I najbolje bi bilo da ga ne pokušavate promijeniti, radije promijenite muža. 




Pokreće Blogger.