Univerzum ne voli pohlepnike: Ako želite biti srećni smanjite svoja očekivanja

Najzanimljviije stvari, najveća dostignuća i najbolje priče nastaju kada se čovjek jednostavno prepusti sudbini. 


Pogledajte oko sebe, vidite svu tu savršenu prirodu koja funkcioniše bez greške. Ova planeta je naš dom. Ona ima svoje zakone koji su takvi i svi oni koji ih ne shvataju ozbiljno mogu samo da nastave da rade po svom. Na kraju će uvijek biti onako kako je to zamišljeno negdje u prirodi. 

Šta god planirali neke stvari su jače od nas samih. Nervoza i planiranje u potpunosti su beskorisni jer desiće se onako kako je to priroda uredila. Kontrola, zavisnost i nervoza mogu da vam donesu samo strah i nezadovoljstvo, ništa osim toga. Uskoro nam slijedi period punog mjeseca. 



Vrijeme je da slušate sebe. Pogledajte malo svoja osjećanja, svoje emocije i sebe. Ko ste vi? U kakvom ste stanju? Na kakvom ste putu? Mjesec i mjesečeve mijene su itekako povezane sa nama. One su povezane sa rijekama, morima i našom energijom i snagom. 

Priroda je savršeno uređena, zato dozvolite sebi da olabavite uzde koje ste uzeli u ruke. Prestanite da se opirte i sve će doći na svoje mjesto. Osjetićete mir i blagostanje. Svijet će postati zanimljiviji i sa više prilika. Ne borite se da zadržite ono što nije vaše. 



Vučete stvari za sobom kada vas je strah. Ne plašite se, sve je uređeno. Ništa nećete izgubiti ako vam je potrebno. Univerzum brine o svakome od nas pojedinačno. Naravno da svi imamo teške momente i gubitke, ali to je život. 

Prestanite da kontrolišete sve i da se borite sa vjetrenjačama. Oslabite svoj stisak i imaćete mnogo više inspiracije. Univerzum je na vašoj strani.

Pokreće Blogger.