Zodijaci koji sami sabotiraju svoje veze: Ovan ne priča o tome šta ga muči - Rak je kao priljepak

Od svih horoskopskih znakova njih nekoliko je sposobno sabotirati vlastite ljubavne veze.


Ovnovi teško pokazuju svoja osjećanja. Smatraju da će, ako prećute probleme sa kojima se susreću, to koristiti svima. Međutim, Ovan mora shvatiti da se ništa u životu ne rješava samo od sebe. Ako postoje poteškoće u vezi, potrebno je da o problemima razgovarate sa partnerom. 

Ne vrijedi gurati stvari pod tepih, kad tad će se primjetiti ili ćete se čak spotaći o njih. Vaš odabranik nije vidovit i ne može utvrditi razloge vaše iritacije, zato mu uvijek to objasnite. Bik osjeća konkurenciju čak i u vezi. Sve što su on i njegov partner uradili, dobro ili loše, dijeli se na dvoje. 



Što je partner uradio to je ok, ali što je Bik uradio to se upisuje u njegovu nepostojeću knjigu zasluga i to se kasnije partneru nabija na nos. Bilo da se radi o malim znakovima ljubavi ili velikim romantičnim gestovima, sve je to zabilježeno u ovoj knjizi. 

Blizanci su previše nestabilni da bi ih shvatili ozbiljno. Iskreno preuzimaju na sebe obaveze i obećanja, ali ih ne mogu ispuniti. Što je najgore, oni sami sebi traže izgovore kako bi sebe ubijedili u nešto u šta žele vjerovati. Rakovi svoje veze shvataju previše ozbiljno. 



Brzo se vezuju i to počinje da im smeta. Iako je Rak pun ljubavi i brige, njegova tvrdoglavost je veoma neugodna. Trebalo bi da shvatite da ste vi i vaš partner različite osobe, sa pravom na vlastite interese koji se smiju razlikovati. Dajte svom partneru malo prostora ili ga možete izgubiti.

Pokreće Blogger.