Muškarci Zodijaka sa kojima ljubav može biti noćna mora: Strijelci idu s cvijeta na cvijet

Postoje muškarci određenih znakova Zodijaka koji imaju vrlo složen karakter i teški su u ljubavi. 


Astrolozi smatraju da je vrlo teško izgraditi zdrave odnose sa muškarcima ovih pet znakova zodijaka. Ovan: Ovnovi vjeruju da su savršeni u svemu. S njima se niko ne može raspravljati o nekoj temi. Svoju voljenu ženu mogu dovesti do totalnog ludila. 

U početnoj fazi veze sve sa Ovnom liči na prekrasnu bajku. Ali kasnije počinje noćna mora. Ovan će zamjeriti bukvalno sve što se njemu ne dopada. Blizanci: Oni su vjetroviti i pomalo dvolični, kako im i sam naziv Zodijaka kaže. Ova karakterna osobina prodire u njihov lični život. 



Ako su Blizanci dugo sa jednim partnerom, brzo se smore. Iz tog razloga lako mijenjaju partnere ili vode paralelne odnose. Vaga: Ne treba računati na dugu i čvrstu vezu sa Vagom. Često se dešava da se posvete nekoliko žena odjednom. 

Glavni problem za Vagu je stalno oklijevanje i nedoumice u izboru partnera. Potreban im je partner koji će im stalno pružati neophodnu ljubav i nova iskustva. Jarac: Jarčevi su više zauzeti poslom i to utiče na njihove ljubavne odnose. 



Ne žele da gube dragocjeno vrijeme na traženje partnera, radije će ga potrošiti na obuku, rad i izgradnju biznisa. Na brak će prije pristati jer drugi kažu da tako treba nego zato što to istinski žele. Strijelac: Strijelci su nevjerovatno slobodoljubivi i tvrdoglavi. 

Teško im je i u prijateljstvu i u ljubavi. Rijetko prave kompromise. Strijelci vjeruju da se svi njihovi zahtjevi moraju ispuniti. A ako ne bude tako, onda će doći do skandala. Strijelci su prirodni šefovi i vole da ih se sluša.

Pokreće Blogger.