Povratak Merkura u Djevicu - Druga šansa za one koji se žele obogatiti i pronaći sreću

Astrolozi najavljuju dolazak veoma povoljnog perioda kojeg bi svi trebali iskoristiti. 


Merkur će se ove jeseni vratiti u Djevicu nakon kratkog boravka u Vagi. Od 23. septembra počinje povoljan period, uprkos retrogradnosti planete. Opet ćemo imati priliku da budemo uspješniji u finansijama i u poslu. Merkur će u Djevici ostati samo do 9. oktobra. 

Za to vrijeme astrolozi savjetuju da se uključimo u posao i pokušamo riješiti sve najvažnije probleme. Iskoristite svaku priliku: Očekujemo povećanje motivacije i želje za radom u ovom periodu. Iskoristite ovo povoljno vrijeme za uspjeh u poslu. 



Ako imate priliku da povećate svoje prihode, iskoristite je. Merkur u Djevici voli vrijedne i odgovorne ljude. Ne obećavajte ljudima više nego što možete ispuniti: Ovo je izuzetno važna tačka koju treba neumorno pratiti krajem septembra. 

Merkur ne voli prazne riječi i obećanja. Ako ste odlučni da nekome pomognete, uradite to, ne obmanjujte nikoga. Kupujte ravnomjerno: Ne trošite novac prekomjerno i na stvari koje vam nisu neophodne. Pokušajte da obavite kupovinu odmjereno i pažljivo. 



Merkur će vam pomoći da potrošite manje, ali da istovremeno dobijete više zadovoljstva od kupljenih stvari. Planirajte stvari za budućnost: Merkur je planeta koja nas tjera da razmišljamo o sutra. Ne plašite se planirati stvari za oktobar i novembar. 

Ovo je idealno vrijeme da skujete planove za budućnost. Za početak analizirajte trenutnu situaciju i uzmite vremena koliko vam je potrebno da se sredite. Slušajte svoju intuiciju koju, inače, aktivira i Merkur.

Pokreće Blogger.