Kako na pravilan način muškarcu dati do znanja da ga volite: Kritikama ga ne poboljšavate

Kada i zbog čega se osjećate voljenima? Vjerovatno se, kod različitih ljudi, odgovori na ovo pitanje dosta razlikuju. Ne postoji jedinstven način da se čovjek osjeti voljenim. 


Danas vam otkrivamo neke načine uz pomoć kojih ćete muškarcima dati do znanja da ih volite. 1. Pokažite im entuzijazam, dajte mu do znanja da brinete o njemu, o vašoj vezi. Jednostavno pokažite da vam je stalo. 2. Iznenadite ga zagrljajima kada to najmanje očekuje. 

Zagrljaj je uvijek prekrasan dar i time ćete mu dati do znanja da ga volite. 3. Kada ste van doma stalno održavajte kontakt sa njim. Tada će znati da brinete. 4. Napravite mu jutarnju kafu, to će ga obradovati i pomoći mu da se razbudi. 



Ovo je naročito lijep gest za partnera koji voli kafu. 5. Jutarnji zagrljaji i maženja u krevetu uvijek su odličan način da partneru date do znanja da ga volite. 6. S obzirom da živimo u svijetu tehnologije, ne zaboravite to da iskoristite. Pošaljite mu neke zabavne ili zavodljive poruke. 

7. Dajte mu do znanja da ga volite i cijenite. To će popraviti njegovo samopouzdanje. 8. Podržavajte svog partnera, to je jako važno. Možda vam se čini da je on jak psihički i da sve može sam, ali ne zaboravite da malo partnerske podrške uvijek dobro dođe. 



9. Nikada ne zanemarujte sitnice, one mnogo govore. Obradujte partnera sitnicom. 10. Budite nježni prema partneru. Nježnost je uvijek sjajan način da pokažete ljubav i da se partner osjeća odlično. 11. Ne zaboravite da otvoreno pokažete svoju zahvalnost partneru. 

12. Ukoliko imate djecu brinite o njima kada partner ne može. Djeca će biti sretna, vi ćete biti sretni, a takođe i vaš partner. 13. Muškarci su ponekad zauvijek djeca, ali vi možete pomoći partneru. Ukoliko znate da nije u stanju da ustane rano, neka se osloni na vas. 14. Zagrlite ga čvrsto. Fizički dodir je jako značajan za ljubav.

Pokreće Blogger.