Ako muškarac slaže to ne znači da je loš ili da vas ne voli: 5 tajni koje obično ne govore ženama

Ako vam muškarac nešto prešuti i ne kaže, to ne znači da je lažov ili da vas ne voli. Mnogi to rade čak i iz dobrih razloga.


Možda vam se ovo ne dopada, ali činjenica je da muškarci sakrivaju stvari od svojih partnerki, čak i kada ih vole najviše na svijetu. Ipak, postoje i dobre vijesti. Oni to uglavnom ne rade da bi vas povrijedili, nego baš suprotno. Ali kakve su to tajne? 

1. Muškarci se ponekad osjećaju nesigurno kada su finansije u pitanju, pa im je ponekad teško reći da na svojoj bankovnoj kartici imaju manje novca od partnerke ili da su zaradili manje. Zbog neprijatnosti ponekad pokušaju da sakriju ovu informaciju. 



2. Čak i muškarci ponekad budu nesigurni u vezi sa svojim izgledom, pa tako pokušaju da ne izgovore kada primjete da ostaju bez kose. 3. Ćute o svojoj prethodnoj fizičkoj formi ukoliko je ona bila bolja od trenutne. 4. Ponekad muškarci sakriju neke stvari iz prošlosti, poput djevojaka sa kojima su izlazili. 

Jedan moj prijatelj izlazio je sa djevojkom koja je bila manekenka. Znao je da bi to povrijedilo sadašnju djevojku i zato nije htio da joj priča o tome. 5. Muškarci ponekad ne žele da pokažu slabost, pa preskoče da pričaju o tome šta ih nervira ili kakve komplekse imaju. 



Ovo su samo neke od stvari koje muškarci odluče da prećute svojim partnerkama. Ali zašto to rade? Jednostavno, ponekad se osjećaju nesigurno u sebe, svoje tijelo, svoj izgled, svoje finansije, svoju karijeru i sve drugo što čini život.

Osim toga, muškarci ponekad čuvaju tajne da bi zaštitili svoje partnerke. One stvari koje ne mogu promijeniti, a znaju da bi time povrijedili partnerku, oni čuvaju za sebe. Ne ljutite se na svoje muškarce i uvijek ih podsjećajte da ih volite.

Pokreće Blogger.