Njegova ljubomora nije simpatična: Tipovi muškaraca sa kojima možda nije pametno graditi odnose

Ne dozvolite da vas ljubav zaslijepi do te mjere da ne vidite klasične zamke zbog kojih kasnije možete patiti u ljubavi.


Kada se zaljubimo spremni smo cijeli svijet napustiti zbog te jedne osobe i skrasiti se sa njom. Zbog toga često reagujemo veoma ishitreno i kasnije se nađemo zaglavljeni u odnosu sa čovjekom sa kojim se nikako ne slažemo. Naravno, ne želite to.

Zato poslušajte sljedeće znakove koji bi mogli ukazati na problem u vezi. 1. Muškarac koji požuruje stvari. Ako ste upoznali muškarca koji već na drugom sastanku govori da želi da vas ženi - bolje je da porazmislite o odnosu sa njim. 



Istina je, ljubav čovjeka navodi da ubrza neke stvari. Ali nije normalno da nakon kratkog poznanstva želi da vas vodi kući "zauvijek". Normalan muškarac zna da uvijek početak bude sjajan, ali kasnije padaju maske. Zbog toga će pustiti da vrijeme pokaže da li ste prava osoba za njega ili ne. 

2. Muškarac koji nema granice. On vas ljubi i grli kada mu kažete da vas pusti na miru, steže vas oko struka kada mu kažete da vam to smeta, nametne vam svoje mišljenjek, čita vaše poruke iako ste rekli da tako prelazi vaše granice... Sve su to loši znaci. 



Takav muškarac je vjerovatno veoma posesivan i sa njim bi se mogli suočiti sa raznim problemima. 3. Muškarac koji je ljubomoran. Iako mnogim ženama imponuje muška ljubomora, to može biti veliki problem. Pogotovo ako muškarac ima poteškoća da reguliše svoje emocije. 

Ljubomora prelazi u posesivnost, a već smo objasnili kako to može biti opasna stvar.

Pokreće Blogger.