Stariji muškarci imaju visoke standarde za žene: 23 savjeta kako da osvojite jednog takvog

Da li su vam se javila osjećanja vezana za starijeg muškarca? Da bi vas on shvatio ozbiljno, preporučujemo vam da pročitate sledeće trikove i olakšate sebi. 


1. Stariji muškarci generalno osjećaju privlačnost prema mlađim damama, tako da neće biti teško. 2. Pomozite im da se osjećaju mlađe. 3. Ponašajte se samouvjereno. 4. Budite nezavisne. 5. Potrudite se da objezbjedite svoju finansijsku nestabilnost. 

6. Budite zrele i ponašajte se tako. 7. Gledajte na stvari pozitivno. 8. Potrudite se da budete osoba kojoj mogu da se povjere i otvore. 9. Pronađite zajedničke interese i uživajte u njima. 10. Trudite se oko svog izgleda, čak i kada osvojite starijeg muškarca. Cijeniće to. 



11. Lična higijena je jako važna. 12. Ne čačkajte nos. Možda nije neophodno da se napomene, ali ovo nikako nije damski. 13. Živite nezavisno, imajte svoje mjesto. To ne znači da ne smijete živjeti sa njim, ali treba da budete nezavisni i finansijski stabilni. 

14. Pokušajte da se smijete što češće. 15. Budite razigrani i veseli. To je uvijek privlačno. 16. Obucite se skromno. Iako želite da pokažete svoje zgodno tijelo, to možete i sa skromnijom odjećom. Stariji muškarci ne vole modne eksperimente. Pokušajte pronaći balans. 



17. Pronađite interesantne zajedničke teme o kojima možete razgovarati. 18. Potrudite se da vaš miris bude zadovoljavajući. Miris uvijek privlači, ili odbija. Za to vam ne trebaju luksuzni parfemi. 19. Nemojte da se mijenjate. Budite tačno ono što jeste. 

Nikako se ne mijenjajte da biste impresionirali muškarca. 20. Obratite pažnju na njega. Muškarci generalno, a naročito stariji, uživaju u pažnji. Dajte im do znanja da obraćate pažnju na njega. To će sigurno da utiče na njegov ego: komplimenti mogu da budu od pomoći. 

21. Nemojte da glumite. Nećete ga impresionirati tako što ćete pokušati da odglumite da ste ono što on želi. muškarac će da cijeni vašu iskrenost. Nema potrebe da glumite ili krijete svoje emocije. Takođe se ovo odnosi na vaše interese. Budite iskrene i otvorene i pričajte o stvarima koje volite iskreno. 

22. Dajte mu do znanja da rupa u godinama između vas dvoje vama ne predstavlja problem. Možda na početku ne mislite o ovome, ali vremenom vam može biti manje ugodno u vezi sa starijim muškarcem zbog svih stereotipa koje nudi okolina. I on brine o tome. 

Pokažite mu da su godine za vas samo broj. 23. Budite spremni da se nosite sa razlikama u godinama i sa stereotipima i mišljenjima koje nameće društvo. To neće biti lako, ali što se prije spremite biće vam lakše.

Pokreće Blogger.