Očajna žena privlači pažnju oskudnom garderobom: 3 jasna znaka da je žena dugo bez ljubavi

Žena može biti sama zbog različitih razloga, pa je potpuno besmisleno razgovarati o tome. Ukoliko žena dug vremenski period provode sama, bez partnera, to postaje primjetno ženinoj okolini. 


Načini ponašanja žene u društvu, odjeća koju nosi, izlasci među ljude i bilo koji drugi faktori biće dobar pokazatelj da je žena usamljena. Ponekad će se usamljenost iščitati iz njenog osmijeha ili tužnih očiju. Riječ „dugo“ svako od nas doživljava na sebi svojstven način. 

Nečije „dugo“ traje par mjeseci, dok se kod drugih ljudi taj period broji u godinama ili čak decenijama. Dakle koje su to razlike, odnosno znaci da je žena slobodna? 1. Privlačenje pažnje. Žena koja nije dugo bila u vezi, a želi vezu i partnera, u stanju je da pronađe milion načina da privuče pažnju na sebe. 



U stanju je da koristi razne trikove: recimo glasan smijeh, dubok dekolte, posebno izražena briga o muškacu koji joj se dopadne i slično. Ovakva dama, čak i kada sasvim sama šeta ulicom, njena pojava je toliko jaka da govori drugima da je primjete. 

Ona će i specifičnim odijevanjem uspjeti skrenuti pažnju na sebe. Jedna moja drugarica, Elena, nakon razvoda od supruga nekoliko godina je provela sama, međutim poslije nekog vremena jako je željela muškarca. Ona je tražila, ali sreća nije bila na njenoj strani. 



Jednog dana u kancelariju je došao novi zaposleni informatičar na kog je Elena odmah bacila oko. Pokušavala je da mu privuče pažnju na sve načine. Kao rezultat toga kolege su počele da joj se smiju iza leđa, a ona se osjećala depresivno i zgaženo. 

Da je bila manje napadna, možda bi ga i osvojila. 2. Misteriozna djevojka. Jedna drugarica Nina se, nakon neuspješne romanse sa bivšim momkom potpuno povukla u sebe. Ona je imala mnogo toga da kaže, ali birala je da ćuti. Kada god bismo izlazli ona bi u društvu glumila misterioznu damu koja ne govori mnogo.

To muškarcima nije zanimljivo. 3. Ugađanje svima i mnogo priče. I dalje se radi o Nini: kada je shvatila da uloga misteriozne dame nije najbolja, onda je otišla u drugu krajnost i počela beskrajno da priča i da ugađa svima. 

Muškarci su je shvatali kao damu koja se očajnički trudi da nađe nekog za brak i porodicu i bježali su od nje. Najbolje i najkorisnije je da budete svoje, da jasno kažete svoje mišljenje i pokažete svoje sklonosti i interese. Muškarci vole pristupačne i zanimljive žene koje su strastvene prema sebi, životu, ali i drugima.

Pokreće Blogger.