Manipulatori ne daju kompliment - Već kritike: Tri muška obrasca ponašanja koja tjeraju žene

Postoje određeni obrasci ponašanja koja tjeraju ljude od vas, pogotovo ako ste muškarac i želite nešto više sa ženom. 


Ukoliko razgovaramo o međuljudskim odnosima i ljubavnim vezama, shvatamo da žene češće izgube interesovanje za muškarca. Postoje i određene statistike koje to dokazuju. Razlozi za to mogu biti razni, ali često su muškarci odgovorni za takve stvari. 

Objasnićemo vam tri muška obrasca ponašanja koja tjeraju žene od njih. 1. Gubitak dominantnosti. Ukoliko nekad želite da sagradite, da razvijete neki biznis, to znači da ćete 100% posla morati da preuzmete na sebe, u suprotnom će sve da propadne. 



Ovo se takođe može preslikati na odnose. Priroda je uredila uloge muškaraca i žena: muškarci su dominantniji i čvršći pol. Žene su češće zainteresovane da izgrade veze sa muškarcima koji su čvrsti i dominantni – i fizički i psihički. Pored njih će se svaka dama osjećati sigurno. 

Ukoliko muškarac kog žena izabere za svog partnera, nije u stanju da pokaže snagu i dominantnost kada treba, sigurnost o kojoj smo govorili će nestati i žena će da izgubi interesovanje za takvog čovjeka. Iako to nije lako, naročito na početku veze i upoznavanja, muškarci bi trebali da pokažu svoju snagu, stav i dominaciju. 



2. Trude se da udovolje svima. Muškarci razmišljaju vrlo racionalno, dok na žene više djeluju emocije. Ovo su osobine koje je uredila priroda i potpuno je suludo buniti se protiv njih. Zato, kada muškarci komuniciraju sa ljepšim polom moraju da uključe i svoje emocije. 

Ali istovremeno, ne treba da uvijek u svemu muškarac popušta svojoj partnerki jer će onda da se dovede u poziciju u kojoj može biti izmanipulisan. Dakle, ukoliko je cilj muškarca da udovolji baš uvijek svima, to neće biti najprivlačnije za dame. 

3. Neodlučnost. Biti odlučan i siguran važno je za svakog muškarca. Morate da stojite iza svojih misli, riječi i djela. Ukoliko je muškarac protiv nečega što njegova djeovjka radi, ali ipak toleriše to ponekad onda on sebe stavlja u poziciju slabića koji je neodlučan. 

Dakle, on ne želi da ona to radi, ali ipak pristaje da ona to radi. Ukoliko se to stalno dešava i muškarac ne može jasno da razluči šta je to što on zapravo želi i od partnere, od drugih ljudi, ali i od životnih okolnosti, onda su zaista velike šanse da se jedan takav muškarac prestane dopadati dami. 

Djevojka može da počne da ga tretira potpuno ravnodušno ili neozbiljno. Drage žene i muškarci, da li postoji još nešto što bismo mogli dodati ovoj listi muškog ponašanaj zbog kojeg žene odlučuju da prekinu kontakt sa njima?

Pokreće Blogger.