Muškarac Djevica je komplikovan ali i jako brižan: 7 stvari koje voli i koje ne voli kod žena

Muškarac Djevica važi za velikog kompleksaša i perfekcionistu, ali njegove osobine kriju mnogo toga vrijednijeg od sitnih mana po kojima je poznat.


1. Brižan je: On kada traži partnerku takođe tražu ovu vrlinu u njoj. Njemu je potrebno da osnuje jako prisan i čvrst odnos sa partnerkom u kojem će se brinuti jedno o drugome. Suprotno tome, ne vole žene koje su hladne i nedodirljive, potrebna im je povezanost. 

2. Povjerenje: Muškarcu Djevici je najbitnije da vjeruje svojoj ženi. Što znači da ako žena ne ulijeva povjerenje velike su šanse da će otići jer mu se to ne dopada. 3. Iako ne izgleda tako - jako je emocionalan. 



Treba mu partnerka koja će prihvatiti tu njegovu stranu i njegovati je. Ne voli žene koje ismijavaju mušku emocionalnost i sa takvima neće moći biti u vezi. 4. Tolerantan je. Oni znaju da svako ima svoje mane i nedostatke zbog čega će pokazivati više tolerancije prema ljudima. 

Ne pronalazi jezik za ženama koje nemaju obzira prema drugim ljudima i koje osuđuju bez da znaju pravu stranu priče. 5. Bitna mu je komunikacija. Bez nje ne može da funkcioniše sa ženom. 6. Umije slušati. On neće jedva čekati da ispričate tu priču koju ste odlučili da podijelite sa njim. 



Ma koliko nezanimljiva ili zanimljiva bila ta priča, on će slušati i dati svoje mišljenje o tome. 7. Muškarac Djevica je pouzdan. Na njega se možete osloniti u dobru i zlu, uvijek će sve uraditi za drage ljude. Ako to isto ne dobije od svoje partnerke.

Pokreće Blogger.