Posebna osoba je ona koja vašu sigurnost i sreću prioritizuje - Kako prepoznati da ste je pronašli

Svako od nas zaslužuje jednu posebnu osobu koja će nas pratiti kroz život i uljepšati naše vrijeme. 


Kažu da za svakoga postoji posebna osoba, i za svakoga je ona drugačija. Posebna osoba nije neko ko ima savršene crte lica ili proporcije tijela, niti neko ko uvijek kaže ono što vi želite čuti. Posebna osoba nije neko sa kim nikada ne ulazite u raspravke i svađe. 

To je osoba koja vas poznaje bez da išta kažete. Neko ko je sposoban da pročita vaše misli ili protumači vaše raspoloženje čak i kad se pretvarate. Posebna osoba je neko koga ne morate zamoliti da vam nešto olakša, već se sam trudi da preuzme na sebe vaš teret. 



Posebna osoba želi da vas zaštiti od loših ljudi, i zbog toga će često izgledati kao da ima problem sa kontrolom. Takva osoba će vas braniti i hvaliti pred drugima. Sa njom ćete ulaziti u svađe i raspravke, ali ćete se uvijek brzo izmiriti. 

Vaša posebna osoba je ona koja vašu sreću i sigurnost smatra prioritetom. Brižnost je drugačija forma ljubavi i ne plašite se da je prihvatite. Posebna osoba će vam oprostiti greške i uvrede, jer shvata da njen ego nije bitniji od onoga što osjeća prema vama.



Vaša posebna osoba vjeruje u dobrotu, jer samo osoba koja voli zna da ona postoji. Ona će se ponuditi da vam ugodi kada vidi da se ne osjećate dobro, jer želi da budete srećni. Takva osoba je svima prijeko potrebna, da li ste vi već našli svoju?

Pokreće Blogger.