Neke žene se lako zavole - A neke lako ostave: 3 faktora koja navode muškarca da ostavi ženu

Postoje određene karakteristike kod žene koje neke muškarce tjeraju da odu od njih. 


Pročitao sam na jednom od foruma rezultate ankete na temu: Muškarci, iz kojih razloga ste spremni da napustite svoju ženu? Rezultati su mi se činili zanimljivi, ali i edukativni. Ispostavilo se da su tri faktora najveći uzročnici toga, a bili su sljedeći: 

Žena je lijena; žena previše zvoca i žena zahtijeva previše poklona i novca. U kombinaciji sva tri faktora rastanak je skoro neizbježan kako su muškarci podjelili svoja mišljenja na forumu. Pod tim "lijena" se nije odnosilo na izgled žene. Tj, nije bilo u pitanju starenje ili gubitak mladalačke ljepote. Već naprotiv, muškarci su istakli kako teško mogu podnijeti lijenost u kući. Po njihovom mišljenju, uredu je imati dane kada se samo odmara, ali ako žena ne želi  baš nikako da čisti ili vodi brigu o domaćinstvu to im već liči na problem. 

Drugi faktor, gdje žena previše zvoca, je crvena zastavica za mnoge muškarce. Muškarci su veoma direktni i sažeti, oni ne vole da provode sate i sate slušajući nekoga ko stalno zvoca i stalno primjećuje loše strane svega. Čak i kada stalno ponavlja nešto korisno za čuti - Brzo se iznerviraju.Bez obzira koliko voljeli ženu ili koliko željeli ostati pored nje, to ih ipak izluđuje do mjere da žele otići. I treći faktor - žena koja se previše fokusira na materijalno. Kada je muškarac u vezi ili braku sa takvom ženom on ima osjećaj da ga ona ne voli zbog toga kakav je on kao ličnost, već ga posmatra samo kroz to koliko čega može dati. Kada primijete da su žene materijaliste mnogi muškarci požele otići.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.