Najbolje doba žene počinje kada prestane čekati da je muškarac usreći: Mala tajna ženske sreće

Najbolje godine nisu ni osamnaest, ni dvadeset, ni trideset, ni četrdeset... Najbolje godine za ženu nemaju veze sa brojem. 


Najbolje doba žene počinje kada prestane da čeka sreću od muškarca ili drugih ljudi... Začudo, najbolje godine žene nemaju nikakve veze sa godinama, sa dobrom fizičkom građom, sa dugom i gustom kosom, s kožom bez bora i savršenim zubima, ili sa brojem veza koje je imala ili ima. 

Ovo su važni elementi, ali ne najvažniji. Najbolje doba žene počinje kada ona sebe poznaje više od bilo koga drugog i ne ide protiv svojih granica. Najbolje doba je kada prestane da gubi vrijeme na gluposti i na ljude koji gledaju samo svoju korist. 



Najbolje godine žene počinju kada prestane da brine šta ljudi misle o njoj, jer više nije voljna da trpi glupost drugih ili gubi vrijeme sa ljudima koji ne znaju da uživaju u njenom društvu. Najbolje doba žene počinje kada postane velikodušna, jer ona zna šta znači biti potcijenjen. 

Najbolje doba žene počinje kada prestane da brine šta je već bilo i šta će biti, i počne da uživa u životu, uprkos problemima, jer život je kratak i ona je već izgubila dovoljno vremena za nešto što nije vredjelo. Najbolje doba žene počinje kada shvati da je u ljubavi kvalitet važniji od kvantiteta. 



Najbolje doba žene počinje kada dozvoli sebi da bude manje savršena i više humana, kada dozvoli sebi da plače i da bude povrijeđena. Najbolje doba žene počinje kada otkrije da su ljepota i glatka koža ali i podočnjaci. Kada voli sebe, poštuje sebe i ne gubi dostojanstvo - to je najbolje doba u kojem žena može živjeti.

Pokreće Blogger.