Astrolozi ocjenjuju muškarce po vijernosti: Blizanci žele da ih stalno zabavljate - Ili odlaze

Vjerovali ili ne, vjeronost muškarca zavisi od znaka zodijaka. Muška vjernost je nepresušna tema ženskih razgovora. 


Pokazaćemo vam redoslijed horoskopskih znakova po tome koliko su vjerni. Krećemo od posljednjeg: 12. mjesto – Strijelac: Već po nazivu znaka sve je jasno. Stalno traži nove mete koje će da „ustrijeli“. Zahtjevati potpunu vjernost od strijelca je jako teško. 

11. mjesto – Blizanci: Blizanci su nemirne duše koje vole slobodu. Imati jednog partnera je za njih poput horor priče. Stalno žude za novim strastima i promjenom – ukoliko im možete to dati, razmisliće da ostanu sa vama. 10. mjesto – Ovan: Muškarci ovnovi žive svaki dan kao da im je posljednji. 



Strastveni su, temperamentni i zanose se u svojim osjećanjima, pa makar ona bila samo trenutna. Jako su romantični, ali samo na početku ljubavi. Kada prođe ta faza, oni jure dalje. 9. mjesto – Lav: Njihovo samopoštovanje je najveće od svih znakova zodijaka, ali njihova slabost je ženska pažnja. 

Oni ne mogu da izdrže bez obožavateljica i što ih je više – to lavovi više uživaju. 8. mjesto – Vodolija: Vole slobodu i dovoljni su sami sebi. Žele biti gospodari svog života i nezavisni. Njihov element je vazduh, što ne čudi, jer oni su kao vjetar: lete gdje god oni odluče. 



7. mjesto – Vaga: Jako zgodni i privlačni muškarci. Njeguju lijep i sofisticiran stil, a njihovi udvarački komplimenti su zaista jedinstveni. Žene lude za njima. Ovaj znak vječito prati kolebanje i sumnja, pa tako nikad nisu sigurni u svoj izbor. 

6. mjesto – Rak: Na početku veze su nepopravljivo nježni i romantični, ali su jako ljubomorni i posesivni. Ukoliko ne dobiju svu vašu pažnju, rak će bez problema da se okrene i krene u novu potragu za partnerkom koja odgovara njegovim zahtjevima i koja će da mu se posvećuje u potpunosti. 

5. mjesto – Ribe: Oni su toliki romantičari da gotovo ne nailaze na prepreke prilikom osvajanja dama – mogu da osvoje svačije srce. Emotivni su i osjetljivi ljudi. Ako se iskreno zaljube, to je ljubav za duge staze. Jako teško se odlučuju na izdaju partnera. 

4. mjesto – Škorpija: Uprkos tome što su na glasu kao loši, oni su jako lojalni ljudi. I sami cijene lojalnost i ne podnose izdaju – u bilo kom obliku. Imaju jak temperament koji ih održava u stanju da svim silama štite svoj izbor i da se nijednog momenta ne poljuljaju. 

3. mjesto – Jarac: Ovi muškarci su model odlučnosti i razuma. Konzervativni, lojalni i iznad svega cijene porodičnu udobnost. Tako nešto ne bi mijenjali za trenutno zadovoljstvo. 2. mjesto – Djevica: Možda su konzervativni i pragmatični, ali su nepopravljivi romantici koji nakon što jednom donesu odluku jako teško odustaju od nje. 

1. Mjesto – Bik: Ovaj znak Zodijaka je osvojio titulu najvjernijeg muškarca. Pouzdani, čvrsti i snažni muškarci bikovi su najlojalniji znak zodijaka. Njihovo srce ide njihovoj izabranici i nikome više!

Pokreće Blogger.