Pun Mjesec u Vagi bi mogao okončati vezu 3 znaka Zodijaka: Škorpiji se vraća stari problem

Pun mjesec u Vagi nastupa 16. Aprila i on će unijeti mnogo netrepeljivosti i turbulencija u živote određenih horoskopskih znakova. 


Ovo su neki od znakova Zodijaka koji bi se mogli suočiti sa problemima na ljubavnom polju nakon punog mjeseca u Vagi. Bik: Smatrali ste da ste spremni za sve ono što vam donose tranziti planeta u Aprilu, ali mnoge stvari će vas ipak iznenaditi i poljuljati vaš snažan duh. 

Možda ste spremni da se borite sa stvarima i sa ljudima sa kojima ne bi trebali, jer će vas ti ljudi zbog toga početi izbjegavati. Oni će vas posmatrati kao ljude sa kojima je bolje ne imati ništa jer vaša tvrdoglavost i borbenost mogu biti previše za njih. 



Trebate biti borbeni i strastveni ali ne toliko da odbijate drage ljude od sebe i da im dajete povoda da vas izbjegavaju. Pun mjesec u Vagi mogao bi poljuljati veze Bikova do te mjere da se zauvijek okončaju. Budite oprezni kako razgovarate sa partnerom i kakve optužbe iznosite. 

Djevica: Ovaj period će sličiti Titaniku. Jedan događaj će vas pogoditi tako da će vas izuti iz cipela. Vidjećete kako vaš brod udara u santu leda i imaćete osjećaj da ništa ne možete učiniti po pitanju toga. Samo ćete posmatrati kako tonete sve dublje i dublje. 



A vaša ljubavna priča bi mogla završiti baš kao kod glavnih likova tog filma - Džek-a i Rouz. Postoje stvari za koje će vas drugi okriviti i ako želite da izgladite odnose sa njima dobro razmislite da li ste krivac u toj priči, jer velike su šanse da jeste. 

Škorpija: Pun mjesec u znaku Vage unosi turbulencije u vaš život. Ne samo da ćete biti u fazi hipersenzitivnosti već ćete biti i pomalo agresivni. Zbog toga bi vaši odnosi sa drugim ljudima mogli biti ugroženi, pogotovo sa ljubavnim partnerom. 

Velike su šanse da će vam se vratiti iz prošlosti nešto za šta ste mislili da je okončano, ali shvatićete da i dalje morate voditi borbu sa tim. Ne dopustite da se vratite starim porocima ili manama jer bi to značilo da je sav vaš naporan trud bio uzaludan.

Pokreće Blogger.