Znakovi Zodijaka koji će imati sreće u Aprilu - Vage spremite se, ovo je vaš sjajan period

April 2022. je veoma pozitivan mjesec i povoljno vrijeme za većinu horoskopskih znakova. 


U aprilu će mnogi od nas moći da resetuju svoje živote i doslovno se preporode. Ovo je savršeno vrijeme da započnete nešto novo i riješite se svega starog, dosadnog i ružnog što vas vuče na dno. Neposredno prije početka drugog mjeseca proljeća Merkur će biti u znaku Riba. 

Prelazak u znak Ovna poboljšaće naše stanje uma i povećati našu intelektualnu produktivnost. Tada će Merkur 11. aprila preći u znak Bika, što će pojačati njegovu energiju. Nakon toga, 29. aprila u potpunosti će ući u znak Blizanaca, zauzevši idealnu poziciju. 



5. aprila biće mnogo jača i kreativnija energija koja dolazi od Venere u Ribama što će ujedno biti i veoma povoljan tranzit. Od negativnih događaja dobro je istaknuti prelazak Marsa u znak Riba 15. aprila što je dovoljno dobar znak da se pripazite malo bolje.

Ovaj događaj će podijeliti znakove u dvije velike grupe - one koji će imati mnogo sreće i one koji će imati manje. Astrolozi izdvajaju nekoliko Znakova koji će imati više sreće od svih ostalih. Vaga: Ovaj znak će imati najviše sreće u aprilu. 



Mars nema skoro nikakav uticaj na Vagu, dok Venera i Merkur daju zaštitnu i pozitivnu energiju. U aprilu će Vagama biti mnogo lakše da sklapaju nova poznanstva. Biće društveniji i otvoreniji. Ovo je vrijeme u kojem će Vagini strahovi, nesigurnosti i apatija jednostavno nestati. 

Idealno vrijeme za kupovinu, traženje novog posla, opuštanje ili promjenu okruženja. Venera će dati puno energije, ali i fizičke i emocionalne izdržljivosti. Sve što je potrebno predstavnicima ovog znaka je da imaju jasan plan za budućnost. 

Bik: Mars skoro da neće negativno uticati na predstavnike ovog znaka, ali će Venera imati veoma jak uticaj. Sreća je što će Merkur djelimično pomoći da postanu uspešniji i produktivniji tokom ovog mjeseca. Bik će takođe biti veoma uspješan u ljubavi. Ovo će biti odličan period za potragu za srodnom dušom.

Pokreće Blogger.