Najsrećniji dani u Aprilu - 4. April je dan ogledala koji ima veliku moć kako tvrde astrolozi

Stručnjaci sa područja astrologije su rekli koji će dani biti najsvjetliji i najpozitivniji u Aprilu. 


April je savršeno vrijeme za akciju. Ne zaboravite da će većina nas u ovom trenutku imati oštrije šesto čulo i više energije. Astrolozi savjetuju da radite korisne vježbe za koncentraciju i povećanje intuicije. Uz njihovu pomoć postaćete produktivniji. 

4. april je dan ogledala: Na ovaj dan svijetom će vladati broj 4 koji predstavlja harmoniju četiri elementa, integriteta i spokoja. Od minerala najkorisniji će biti malahit. Držite se svojih planova i nemojte rizikovati uzalud. 5. april - Venera ulazi u Ribe: Drugi povoljan dan aprila doći će odmah nakon datuma ogledala. 



5. aprila desiće se veoma pozitivan i važan astrološki događaj. Venera će ući u svoj najomiljeniji horoskopski znak - Ribe. Biće joj veoma udobno u ovom znaku. Tamo će ostati do 1. maja. U ovom periodu svi ćemo moći poboljšati svoje zdravlje i povećati energiju. 

Imaćemo puno snage i motivacije u ljubavi i poslu. 11. april - Merkur ulazi u Bika: Još jedan povoljan tranzit, ali ovaj put u pitanju je Merkur. Relativno mu je prijatno biti u znaku Bika, ali astrolozi primjećuju da ima nekih poteškoća. Zbog toga astrolozi savjetuju da izbjegavate duga putovanja. 



21. april - Liridski pjusak: Liridi su druga najvažnija i najintenzivnija kiša meteora 2022. Počeće 16. aprila, ali će dostići vrhunac oko 21. i 22. aprila. Ovo je povezano sa duhovnom i intelektualnom sferom. Ovog dana biće korisno baviti se sticanjem novih znanja i rješavanjem važnih problema. 

Predstavnike kreativnih zanimanja očekuje veliki uspjeh. 29. april - Merkur ulazi u Blizance: Ovog dana će se desiti druga tranzicija Merkura, ali ovoga puta u najpovoljnijem znaku za njega - u Blizancima. Tako će ostati do 22. maja. U ove tri sedmice biće moguće radikalno promijeniti svoj život. 

Isto važi i za sam dan tranzicije - poslednji petak u aprilu. Vrijedi napomenuti da će ovaj dan i dalje biti jako perspektivan uprkos činjenici da će 29. april nastupiti retrogradni Pluton.

Pokreće Blogger.