Kako se ponaša muž koji više ne voli ženu: Ako ga morate moliti za pažnju - Ni ne treba vam

Kad muškarac prestane voljeti to je svima jako očigledno, osim njegovoj ženi. Ona nastavlja da živi u zemlji laži i zablude.


Kako se ponaša muškarac koji je prestao voljeti svoju ženu. On ne grli svoju ženu onako spontano, a rijetko to čini čak i kada mu zagrli. Muž koji se ohladio u potpunosti je zaboravio na moć dodira. On ne zivka svoju ženu svako malo da provjeri kako je ona. 

Ne sjeti se da je nazove u toku radnog dana da provjeri šta radi. On ne pruža podršku svojoj ženi već joj radije govori da se sama snađe sa svojim problemima ili ružnim mislima. On ismijava svoju ženu, ruga se njenom izgledu, ponašanju, načinu govora ili nečemu drugom. 



On nema želju da joj uputi kritiku kako bi se promijenila na bolje, već ismijava sve ono što mu se ne sviđa. On ismijava svoju ženu pred drugim ljudima. Bez ustručavanja ističe sve njene mane i pokušava je poniziti. On govori da je ona za sve kriva, šta god ružno da se desi - ona je kriva. 

Kada je on bijesan i agresivan - ona je za to kriva. On ne pruža dovoljno pažnje svojoj ženi već ona mora da moli za nju. I svaki put kada mu objasni da je nesrećna on će je uspješno ubijediti da je previše dramatična ili previše osjetljiva. 



On je vjerovatno nikada neće voljeti kako treba, već će je samo dodatno činiti nesrećnom. Ako se pronalazite u prethodnim stavkama, bilo bi dobro da razmislite o svom braku. Muškarac koji vam ne pruža dovoljno ljubavi ni ne zaslužuje vas. Možete puno bolje.

Pokreće Blogger.