Dom muškarca pokazuje kakav će muž biti: Zavirite u njega i obratite pažnju na bitne stvari

Kakav je dom muškarca sa kojim se zabavljate može pokazati i kakav je on zapravo.


Naša kuća je oličenje našeg bića. Sve ono što imamo u njoj zapravo je odraz onoga što smo mi. Pa tako i naš odnos prema kući u kojoj živimo direktno pokazuje kako ćemo se odnositi prema nekim drugim stvarima u životu. Dom vašeg muškarca bi mogao pokazati kakav će on biti muž i otac. 

Takođe može pokazati i neke njegove skrivene osobine za koje je bolje da znate. Obratite pažnju na sljedeće stvari. 1. Skupocjene stvari. Ako vaš muškarac zaista ulaže dosta novca u kućne potrepštine kao što su namještaj, slike, dekoracije tada znate da ima visok i probirljiv ukus. 



Muškarcu kojem je stalo do dobrog namještaja takođe je stalo i da ima kvalitetne ljude u svom životu. Vjerovatno neće tolerisati primitivne ljude, kao ni one koji nemaju oko za kvalitet i ljepotu. 2. Dječije igračkice. Muškarac koji u svojoj kući ima igračke vjerovatno ima nekih neriješenih psihičkih problema.

Igračke odrasli ljudi skupljaju obično onda kada imaju nakupljene psihološke traume pa okruženi igračkama pronalaze sigurnu zonu. 3. Korpa za veš. Ako vaš muškarac u kući nema korpu za prljav veš onda možete biti sigurni da ćete uvijek kupiti smeće za njim. 



Muškarci koji nemaju korpu za sklupljanje veša su oni koji ga skupljaju svuda po kući. Njegov prljav veš naćićete ispod kreveta, iza vrata, smotan u nekom ćošku ili čak po podu razbacanog po kući. Ako ne želite konstantno ići za njim i skupljati prljave čarape važno je da ga naučite da koristi korpu za veš. 

4. Stanje u kuhinji. Pogledajte kakvu hranu drži u frižideru i po policama. Da li skuplja mnoštvo nezdravih namirnica? To bi mogla biti crvena zastavica ako planirate imati djecu sa njima, a ne želite da vam djeca to jedu. 5. Sredstva za higijenu u toaletu. Da li ima gel za tuširanje, kremu za lice, dezodorans... Sve to pokazuje šta koristi i koliko se brine o svom tijelu.

Pokreće Blogger.