Ovan i Riba su kao pas i mačka - Znakovi Zodijaka koji nikako nisu kompatibilni sa Ovnom

Nisu svi znakovi Zodijaka kompatibilni jedni sa drugima. Danas donosimo astro analizu koji Zodijaci su kompatibilni sa Ovnom: 


Ovnovi imaju svoje prednosti i mane, baš kao i svi ostali horoskopski znakovi. Ali, kako bi njihove mane bile manje upečatljive važno je da pronađu sebi kompatibilnog parnjaka. Prema horoskopskim analizama Ovnovima se ne savjetuje da započinju vezu sa Ribom i Rakom. 

Sa Rakom bi mogli održati sjajno prijateljstvo ili rodbinske odnose, ali ljubavna veza nije nešto što bi oboma donijelo sreću. Rakovi su previše osjetljivi dok su Ovnovi jako drčni, često bi ulazili u sukobe zbog toga. Ovan i Riba su kao pas i mačka. 



Zodijaci ni ne moraju objasniti zašto je to tako, dovoljno je da u istu prostoriju stavite jednog Ovna i jednu Ribu da biste shvatili o čemu se tu radi. Pored pomenutih vodenih znakova, Ovan se ne slaže sjajno ni sa dva naredna znaka Zodijaka: 

1. Ovan i Ovan: Iako bi ova veza mogla imati sjajan potencijal, uzimajući u obzir da su oba partnera jako slična i super se razumiju. Ali Ovan se nekad jedva nosi sa svojim manana, tako da bi mu otežalo stvari da se mora nositi i sa manama još jednog Ovna. 



Tu je ta neosporna tvrdoglavost koja bi dva Ovna mogla dovesti do ludila bez mnogo truda. 2. Ovan i Bik: Ovo bi bila tako turbulentna veza da bi bila teška za održati. Ovan je previše nonšalantan dok je Bik previše ozbiljan i tačan, zbog toga bi se uvijek sukobili. 

Tvrdoglavost je najveći problem i u ovoj zodijačkog kombinaciji. Konstantno nadmetanje, ubjeđivanje i ispravljanje u govoru bi bila normalna stvar njihove veze. Kompatibilni znakovi za Ovna su Strijelac (sudbinska ljubav) ali sjajno bi se slagao i sa Škorpijom ili Lavom. 

Pokreće Blogger.