Znakovi Zodijaka koji pravu ljubav obično kasno pronađu - Sreća prati Bikove koji znaju čekati

Nisu svi te sreće da u mladosti pronađu pravu ljubav i čitav život provedu u srećnom braku sa tom osobom. Neki ljudi su rođeni pod takvom zvijezdom, da im za pravu ljubav treba malo više vremena.


Već od malih nogu mnoge žene, ali i muškarci priželjkuju pravu ljubav koja će trajati do kraja života. Život brzo prolazi, a nažalost mnogi ostaju sami i u zrelim godinama. Pitamo se gdje smo pogriješili, da li smo trebali pristati na vezu sa nekim iz naše prošlosti ili kada će konačno naići naša druga polovina.

Astrolozi smatraju da pronalazak ljubavi ima veze i sa vašim horoskopskim znakom. Za neke znakove Zodijaka se vjeruje da im treba duže vremena da pronađu svoju srodnu dušu, shodno njihovom karakteru i položaju planeta koji ih prati. 



Neki od njih ne žele da se skrase prije tridesete, a neki ipak nemaju sreće u pronalasku prave osobe i prave ljubavi. Bik: S obzirom da je riječ o horoskopskom znaku koji ima veoma "tešku" narav nije začuđujuće što se bik nalazi na prvom mjestu. 

Bik nije loša osoba, baš naprotiv, njegova jedina mana jeste što je previše fokusiran na sebe i na to da napravi dobru odluku. Čak i kada pronađe osobu koja mu se dopada Bik će dobro vagati da li je to to ili ipak nije. Često će mu otići previše vremena na to "vaganje" a mnoge osobe će ga i ostaviti zbog toga.



Dobre vijesti su to da kada se bik zaista zaljubi i skrasi to je za sva vremena. Bik će osnovati porodicu sa osobom koju voli i neće pristati na iskušenja sa strane ma koliko jaka bila. Strijelac: Avanturistični Strijelci će odlagati brak i ljubavne obaveze što duže to budu mogli. 

Njihova sloboda je ono što im je najdragocjenije i uvijek će to staviti na prvo mjesto ispred svega. Veliki je problem što strijelac može ostati neozbiljan čak i do starosti. Zbog toga će često izgubiti sjajne šanse za ljubav i brak. Strijelac se čvrsto drži svojih načela. 

Ima tvrdokoran karakter kojeg neće poželjeti mijenjati ni zbog koga. Ono što je jako specifično za Strijelce jeste ta njihova želja za slobodom i avanturama. Strijelci nipošto ne dozvoljavaju da ih neko ograničava ili pokušava uskratiti njihovu slobodu. 

Ako ih pokušate ucjeniti ili natjerati da stupe u brak sa vama prije nego što oni na to pristanu, rizikujete da ih izgubite, bez obzira koliko se volite. Neki Strijelci će se čak rano skrasiti, ali ubrzo pokajati zbog toga pa pobjeći iz zajednice glavom bez obzira. 

Ali generalno gledajući, i njima je potrebno dosta vremena da bi shvatili da žele život provesti pored jedne određene osobe. Blizanci: Oni su jako nepredvidivi. Zahtjevaju konstantnu pažnju i posvećenost svog partnera i žele da budu centar njegovog života.

Blizanci se teško posvećuju vezi, pogotovo ako nisu sigurni da je to prava stvar. Na početku će osjećati sve one leptiriće u stomaku i ponašati se kao da su na sedmom nebu. Ali ako ih partner ne nastavi zabavljati tokom čitavog života - velike su šanse da će produžiti dalje. 

Potrebne su godine da bi se blizanci uozbiljili i odlučili na veliki korak kao što je brak. Ali kada pronađu svoju sudbinsku polovinu tada će postati sjajan supružnik.

Pokreće Blogger.