Svaka čast onome ko osvoji i istrpi ženu rođenu u znaku Raka - 3 najnepristupačnije dame Zodijaka

Koliko je ženu lako ili teško osvojiti može zavisiti od njenog znaka Zodijaka. Sljedeće dame Zodijaka spadaju u grupu onih koje je teško dobiti.


1. Vodolija: Uvjereni su u svoju jedinstvenost i raznolikost koju ne daju uvrijediti. Ne troše vrijeme na nepotrebne stvari i veze, i u stanju su ostati sami dugo vremena kako bi pronašli savršenog partnera. Čak i nakon što ih pronađu, Vodolije će dugo analizirati dok se ne uvjere da je to pravi muškarac. 

Ali ako neko uspije da osvoji predstavnika ovog horoskopskog znaka, on će biti najodaniji, najekonomičniji i najbesprijekorniji saputnik života u svakom pogledu. 2. Ovan: Žene rođene u znaku Ovna nikada ne pokušavaju da privuku pažnju drugih ljudi.



One se ne ponašaju se kao da na svijetu ne postoji ništa osim njih samih, jako su prizemljene. Možete steći njihovu naklonost tako što ćete pokazati koliko cijenite njihova kreativna ili profesionalna dostignuća. Budite svjesni da čak i kada im se dopadate to neće odmah priznati. 

I ne daj Bože da iznevjerite njihovo povjerenje - ne opraštaju takve stvari. 3. Rak: Rakovi su jako zavisni od mišljenja drugih. Predstavnici ovog znaka su krhki bez obzira kako izgledaju. Žele da budu savršeni uvijek, pa ih nije teško izvući iz zone komforta sa uvredljivim komentarima. 



Ove dame su u ljubavi jako komplikovane. Muškarac koji odluči zaraditi naklonost ove žene moraće ispuniti punu listu zahtjeva. Da bi se postiglo međusobno razumijevanje, partner takve žene mora biti pažljiv prema svom izabraniku i spreman da daje maksimalnu pažnju bez pauze.

Pokreće Blogger.