Kako zavesti osobu rođenu u znaku Lava - Nahranite njegov ego tako što ćete ga stalno hvaliti

Lavove je obično teško osvojiti jer često imaju prenapuhanu sliku o sebi. Ali to nije nemoguće, to je zapravo veoma jednostavno ako znate za neke od njihovih slabih tački.


Osobe rođene u znaku Lava su često osobe teškog karaktera koje je teško osvojiti i oduševiti. Kako biste se prišunjali njihovom srcu važno je da slušate savjete astrologa. Lava možete osvojiti tako što ćete ga hvaliti. Šta tačno trebate hvaliti? Sve što vam padne na pamet! 

Koliko je lijep, koliko je inteligentan, kako sjajno mijenja pokvarenu sijalicu... sve što vam se na njemu dopadne pohvalite. Podsjetite ga šta je sve postigao u životu, koliko je prepreka prevazišao ili dobrih stvari učinio. Lav voli da mu hranite ego i voli da dobija potvrdu od drugih ljudi. 



Tako kupujete dobre poene kod njega. Lavovi vole iznenađenja, zato im uvijek možete pokloniti nešto što im se dopada ili neplanirano putovanje. Lavovi puno pažnje posvećuju svom izgledu zato se potrudite da imate dobar kompliment za ono što obuku. 

Pohvalite frizuru, outfit, cipele, boju košulje... bilo šta što vam padne na pamet. Ako želite osvojiti ili ugoditi Lavu važno je da pokažete inicijativu. Pronađite način da mu ugodite tako što ćete činiti stvari u kojima on uživa ili ga pozvati na sastanak.



Lavovi ulažu dosta energije u svoje hobije ili posao u kojem uživate pa im je bitno da njihov partner to podržava. U slučaju da vam se ne dopada to čime se bave bilo bi dobro da ne pokazujete svoje nezadovoljstvo. A u slučaju da vam se dopada to je jedan veliki plus jer Lavovi vole da imaju s kim pričati o svojim hobijima ili poslu.

Pokreće Blogger.