Mnoge su veze pukle zbog emotivne udaljenosti: 5 znakova da vaš partner možda nije srećan

Postoje mnogi razlozi zašto neki muškarci nisu sretni u braku, i ti razlozi bi ga mogli odbiti od vas. 


1. Svađanje: Kada uđete u vezu ili brak, mislite da će sve biti super, bez bilo kakvih razmirica. Medjutim, nije sve tako bajno. Dolazićete u situacije kada ćete se svađati zbog najmanjih sitnica. Samim tim, tražićete načine kako da prekinete vezu. 

Muškarci generalno ne vole dramu i ne vole žene koje pokreću svađu bez potrebe. 2. Komunikacija: Najčešći problemi koji se susreću kod parova jesu problemi u komuniciranju. Bilo kakav problem da imate, možete ga riješiti komuniciranjem.



Neki partneri odbijaju priču i time se uvlače u još dublje i veće probleme. Neodstatak komunikacije je najčešći uzrok razvoda. Potrebno je razgovarati o svim situacijama, jer se tako problemi najlakše riješe. Nemojte izbjegavati razgovore. 

3. Raspoloženje: Ako ste loše raspoloženi, to će itekako uticati na vašeg partnera. Nemojte dopustiti da loše raspoloženje pokvari sve vaše planove i ciljeve. Loše raspoloženje vas može lako dovesti do prekida veze. 4. Nepotpuni odogovori: Kao što vaš partner sluša vas tako bi i bi trebali slušati njega.



Svi koji žive sa partnerom vole na kraju dana da popričaju o svakodnevnim obavezama i da razmijene utiske. Ukoliko partner na vaša pitanja odgovara samo kratko, znajte da nešto nije u redu. Potrudite se da odgovarate partneru na pitanja, onako kako vi očekujete da on odgovara na vaša.

Pokreće Blogger.