Kad se vaš muškarac počne iznenada dotjerivati - Nekoga pokušava oduševiti: Savjeti mudre žene

Iako ne možemo sve muškarce staviti u isti koš, postoje neki šabloni kojima mnogi pribjegavaju i time se prepoznaju njihove namjere. 


Muškarci su po prirodi lovci, vole da osvajaju ono što im se dopada i u tom procesu pribjegavaju raznim metodama osvajanja. Kada se muškarac zaljubi on će učini mnogo toga, čak i promijeniti način na koji priča, ponaša se ili izgleda. 

U toj stvari su muškarci i žene slični - kada se zaljube počnu dodatno da se dotjeruju i vode računa o izgledu. Po tome možete primjetiti kada vaš stalni partner ima simpatije sa strane. Postoje muškarci kojima je uvijek izgled jako bitan i uvijek drže do sebe. I to je sasvim normalno. 



Ali kada primjetite da je muškarac odjednom, nakon dugo vremena "zapuštenosti" počeo da se licka i dotjeruje budite sigurni da je nešto uzrokovalo tu promjenu u njemu. I u većini slučajeva takve promjene uzrokuju baš pripadnice ljepšeg spola. 

Ako se nalazite u toj situaciji evo malo korisnih savjeta za vas. Prije nego što ga napadnete što se dotjeruje i prije nego što od vas napravi "drama kraljicu" pokušajte se nositi sa tom promjenom na drugačiji način. Obratite pažnju gdje troši svoje vrijeme, za šta se to tačno dotjeruje. 



Ako se dotjeruje za posao, možda mu pažnju krade neka radna koleginica. Ako se odjednom pretjerano dotjeruje za izlazak sa prijateljima možda očekuje susret sa ženom koja mu se dopada. Muškarci ulažu svoju energiju i vrijeme u ono što im se dopada. 

Što znači da, ako već imaju drugu ženu koja im krade pažnju oni će svoje vrijeme usmjeriti ka mjestu/vremenu kada smatraju da će se naći sa njom. Uglavnom, najbitnije je da ne žurite sa optužbama već da budete mudrije i ispitate dobro za koga, ili za šta, se on odjednom toliko dotjeruje.

Pokreće Blogger.