Usrećiti ženu nije teško: 5 smjernica kako da se osjeća ugodno sa vama u vezi

Usrećiti ženu uopšte nije komplikovano kao što mnogi muškarci misle. Dovoljno je za početak samo da je slušate!


1. Spontana avantura: Djevojke vole kada muškarci priređuju iznenađenja i daju avanturističan duh životu. I to ne mora biti putovanje na egzotičnu destinaciju. To može biti odlazak u bioskop, kafić ili šetnja ulicom. Djevojci će biti drago da osjeti da joj muškarac čini život zanimljivijim i uzbudljivijim.

2. Flert, strast i emocije: Djevojke vole da budu u odnosu koji je ispunjen strašću i ljubavlju. Češće flertujte, govorite joj komplimente, šapnite joj na uho nešto simpatično, grlite je, ljubite, dodirujte. Stvorite more ugodnih trenutaka i uspomena. 



Djevojka je zadovoljna kada se osjeća voljenom i željenom. Nemojte se plašiti da se ponašate malo drsko, samouvjereno i spontano. Devojke vole loše momke, u dozvoljenoj dozi. 3. Dubokoumni razgovori: Djevojke vole da ćaskaju o nečemu zanimljivom i bitnom. 

Nemojte se plašiti da vodite razgovore o osjećanjima, senzacijama, iskustvima, mislima, emocijama i snovima. Djevojke su zadovoljne kada takve misli dijelite s njima. Dubokoumni razgovori će podići vašu vezu na viši nivo i zbližiti vas u svakom smislu. 



4. Vodite računa o djevojci i posvetite joj pažnju: Djevojke žele da budu poželjne i bitne. Da biste to učinili, ne morate ubiti zmaja i skidati zvijezde sa neba. Dovoljno je pitati kako je, šta možete učiniti za nju da bi joj popravili raspoloženje. 

Okružite djevojku brigom i pažnjom. Dajte joj osjećaj sigurnosti i pružite joj snažno muško rame. 5. Neočekivani poklon: Bez obzira koliko zarađujete možete je često iznenaditi nekom sitnicom koju voli. Pravi muškarac sebi ne postavlja cilj da poklonima privuče pažnju djevojke, ali želi da joj ugodi. 

Glavna stvar kod poklanjanja je činjenica da time pokazujete da se brinete o njoj. Kutija čokolade, slatka sitnica, buket cvijeća ili mali ukras - pokažite joj koliko vam znači!

Pokreće Blogger.