Budi žena koja vrijedi više od povremene potrebe i zabave - Tip muškarca kojem trebate težiti

Muškarci su vođeni neodoljivom željom da započnu romantične veze iako to ne izgleda uvijek tako.


Koliko je ljubav potrebna ženama toliko je potrebna i njima. Vole da postižu ciljeve, vole da love, da osvajaju... Ako tip koji vam se sviđa ne pokazuje znakove pažnje, onda ga ne zanimate. To je važno da znate u slučaju da ste razmišljali da li muškarci prikrivaju osjećanja kada im se dopada žena. 

Obično to ne mogu sakriti, ali trude se kada u pitanju zabranjena ljubav. Muškarac kada počne da se udvara on će izgovoriti razne gluposti pa čak i laži kako bi je osvojio. Zavodljivi muškarac umije biti zaista šarmantan, ima očaravajuć osmijeh i riječi od kojih se rastopiš. 



Zato žene često padaju na pogrešne vrlo lako. Ne budi jedna od onih žena koje dopuštaju muškarcima da manipulišu njenim mislima, osjećanjima i tijelom. Treba da zračite samopouzdanjem, a ne da čekate muškarca koji vas gleda samo kao plijen. 

Pravi muškarac će se stalno boriti za vašu pažnju. On će vas motivisati da postanete najbolja verzija sebe i voljeće vas sa svim vašim manama. Neće reći da vas prihvata takve kakve jeste, a onda se okrenuti protiv vas tokom svađe, kao što to rade nezreli muškarci.



Pravi muškarac poštuje svoju ženu i motiviše je da ostvari svoje ciljeve, jer želi da vidi njenu sreću. Pravi muškarac se neće igrati sa vašim osjećanjima i zvati samo kada njemu to odgovara. Svi imamo puno posla, ali ako mu je zaista stalo do vas, onda će naći vremena za vas. 

Trebalo bi da budete sa brižnim muškarcem koji vas ne tjera da preispitujete sebe i ne dovodite se u zabludu. Zaslužujete čistu ljubav. Zaslužujete da budete sigurni da ste više od zabave i povremene potrebe. Zaslužujete da vam se udvara pravi muškarac. Priuštite sebi to!

Pokreće Blogger.