Previše je žena koje su usamljene i pored vlastitog muža - Spasite svoj ljubavni život uz 5 savjeta

Biti u vezi ne znači biti ispunjen i biti sam ne znači biti usamljen. Tuga i depresija ne dolaze po pozivu. 


Kada biste znali koliko je žena koje se nalaze u srećnim vezama ili brakovima a ipak se osjećaju usamljeno - iznenadili biste se. To su vaše prijateljice, poznanice, komšinice, majke, tetke... I mnoge to nikada neće reći jer je to "sramota". 

Mnoge žene smatraju da je to neprihvatljivo. Mnoge će smatrati da će ih druge proglasiti "nezahvalnima". Ali bez obzira šta drugi ljudi rekli, takve žene i dalje osjećaju veliku prazninu u sebi, što je veoma važno da se promijeni. Niko ne zaslužuje da živi sa prazninom i usamljenosti u sebi. 



Ako ste jedni od tih koje se tako osjećaju poslušajte sljedeće savjete. 1. Prvi korak je da identifikujete prirodu problema. Da li je vaš partner razlog vaše usamljenosti ili nešto što vam kod njega nedostaje. 2. Drugi korak je da otvoreno popričate sa njim. 

Jer dok ne dadnete do znanja svom partneru kako se osjećate nećete moći riješiti svoj problem. 3. Treći korak je da shvatite da li je vaš problem rješiv. Ako partner ne želi da se potrudi da se vaša osjećanja promijene da li ta veza uopšte ima budućnost? 



4. Četvrti korak je da shvatite da vam je potrebna promijena. Dok god se nalazite na mjestu gdje se osjećate usamljeno - uvijek ćete biti usamljeni. 5. Posljednji korak je da poželite sebi srećnu budućnost. Sa vašim partnerom ili bez njega - vrijeme je da živite srećno!

Pokreće Blogger.