U 2022. godini Super Mjesec pada na 3 datuma: Zapamtite ih kako bi izbjegli nevolje

Mnogi astrolozi pun mjesec nazivaju Super Mjesecom. Ime je dobio po tome što energija punog mjeseca je snažna i ima jak uticaj na samog čovjeka. 


Mnogi misle da Super Mjesec negativno utiče na ljude ali to ipak nije istina. U narednoj, 2022. godini desiće se čak tri Super Mjeseca i astrolozi ističu na koje će se datume desiti. Ovo je veoma važno da znate jer tu energiju možete okrenuti u svoju korist. 

14. jun - Super Mjesec u Strijelcu: On neće imati negativan uticaj na vaše ponašanje ali će imati uticaj na velike promijene i odluke. Zato bi bilo dobro da ne započinjete ništa dobro na ovaj datum. Ne započinjite ništ poput selidbe, velike kupovine ili prodaje. 



Na ovaj dan je najbolje odmarati i uživati sa bliskim ljudima. Ako tako ovaj dan provedete - mogli biste osjetiti veću povezanost. 13. jul - Super Mjesec u Jarcu: Slično kao i kada Super Mjesec bude u Strijelcu dobro je da ne činite ništa veliko na ovaj datum. 

S obzirom da je Jarac karijerista bilo bi poželjno da se ne upuštate u velike poslovne rizike ili nove poslovne poduhvate kada se ovaj mjesec pojavi. 12. avgust - Supermjesec u Vodoliji: Ovo će biti jedan od najmirnijih Super Mjeseca ove godine. 



Ovaj dan se ne može nazvati nepovoljnim ali s obzirom da je u pitanju pun mjesec opet je poželjno da ne rizikujete mnogo. Na ovaj dan biste mogli dobiti mnoštvo sjajnih ideja i kreativnih projekata koje ćet poželjeti ostvariti. Izbjegnite velike troškove i konflikte sa drugim ljudima.

Pokreće Blogger.